Toți banii se dau până la sfârșitul anului! Bucurie totală pentru mii de români: Se vor face aceste plăți

Veste extrem de bună pentru mii de români. Banii intră direct pe card până la finalul acestui an. Mii de euro vor ajunge în buzunarele oamenilor după ce Guvernul a alocat toate sumele la ultima rectificare bugetară.

Mii de români vor primii banii direct pe card. Guvernul a alocat toate sumele la ultima rectificare bugetară din acest an. Până la finalul lui 2020 se vor da toți banii.

Este vorba despre 5.421 de contracte către antreprenorii care au aplicat pentru microgranturi în cadrul schemei 1 a programului pentru IMM-uri, iar beneficiarii vor primi fondurile după ce vor semna aceste documente.

Schema 1 prevede acordarea de microgranturi de 2.000 de euro pentru fiecare beneficiar. „5.421 de contracte au plecat către beneficiarii măsurii 1! MEEMA a transmis aseară 5.421 de contracte către antreprenorii care au aplicat pentru microgranturi în cadrul schemei 1 a programului pentru IMM-uri.

Odată semnate de către beneficiari, aceştia din urmă vor intra în posesia fondurilor pentru care au aplicat. Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă adoptate miercuri de Guvern, măsura va fi redeschisă, astfel încât toate fondurile alocate să fie accesate de către antreprenorii interesaţi”, a anunțat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a confirmat că s-au introdus 1,2 miliarde de lei în plus la Fondul de rezervă al Guvernului.

„Este necesară suma pentru că, în continuare, s-ar putea să fie cheltuieli neprevăzute pentru sănătate. Și din Fondul de rezervă s-ar putea să alocăm mai ușor aceste cheltuieli. Deci s-ar putea în perioada următoare să avem aceste cheltuieli.

Sunt cheltuieli excepționale, de obicei acolo sunt cheltuieli excepționale! Pot să apară mai multe probleme, dar sunt cheltuieli excepționale! Eu la asta mă gândesc, dar pot să fie multe alte probleme”, a spus ministrul care a vorbit și despre cofinanțările pentru granturi. … https://www.capital.ro/toti-banii-se-dau-pana-la-sfarsitul-anului-bucurie-totala-pentru-mii-de-romani-se-vor-face-aceste-plati.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ