spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

Totul pe dos

- Advertisement -

S-AU BÃTUT SINGURI… Dupã douã etape în care nu reusiserã sã câstige, bãietii lui Gugles au cãlcat strâmb si în ultima partidã din acest an. HC Vaslui a pierdut, 24-26, pe teren propriu cu Politehnica Iasi.

În fata celor aproximativ 400 de spectatori, handbalistii vasluieni irosit sansa de a încheia anul pe primul loc si s-au vãzut învinsi de o echipã mult mai motivatã, care a stiut sã profite de erorile din echipa vasluianã. Dupã douã etape fãrã victorie, vasluienii pãreau decisi sã nu repete greselile din ultimele douã jocuri. Chiar dacã a avut un început mai ezitant, Vasluiul a pus stãpânire pe joc si s-a distantat la patru goluri, 10-6. Pe finalul primei reprize, iesenii au profitat de ratãrile noastre si au restabilit egalitatea cu câteva secunde înainte de fluierul primei pãrti, 11-11. În ciuda faptului cã au fost împinsi de la spate de spectatorii prezenti în salã, vasluienii au fãcut o a doua reprizã modestã, în care brusc ideile au fugit. Au apãrut erorile, graba, lipsa de luciditate. Ratãrile. În conditiile în care vasluienii ratau aproape din orice pozitie, iesenii au înscris aproape din orice pozitie. Cu o reprizã secundã, dezamãgitoare, Vasluiul nu avea cum sã câstige meciul de sâmbãtã, încheiat cu victoria Iasului 26-24. Mai mult, HC Vaslui pierde fotoliul de lider în dauna celor de la CSU II Bucovina Suceava, echipã care a câstigat cu Universitatea Galati. Vasluiul încheie anul pe locul doi cu 15 puncte, cu un punct mai putin fatã de liderul seriei.

“Am ratat nepermis de mult”

Antrenorul Vasluiului, Liviu Gugles nu întelege ce s-a întâmplat cu elevii sãi în cea de a doua parte a jocului, acestia ratând foarte multe ocazii fatã în fatã cu portarul. “Am ratat nepermis de mult. Nu avem nicio scuzã dupã acest esec. Ne-am bãtut singuri. Pãcat, fiindcã puteam sã trecem altfel perioada de vacantã. Vom avea discutii cu finantatorii, pentru a decide împreunã obiectivele pentru cea de a doua parte a campionatului”, a declarat Liviu Gugles.

Etapa a XIII-a:

Stiinta II Bacãu – CSM Focsani 35-28

CSU II Suceava – Universitatea Galati 33-29

HC Vaslui – Poli Iasi 24-26

LPS Piatra-Neamt a stat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.