0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Toxiinfecție alimentară la ”Carul cu Burgeri” din Iași, afacerea soților Dumitriu! Un client a chemat ambulanța după ce a crezut că moare: ”Au vrut să-mi închidă gura”

- Advertisement -

A mâncat un produs de la ”Carul cu Burgeri” și a crezut că moare. Ieșeanul Bogdan Sandu a povestit că a avut parte de o sărbătoare cumplită de Paște. După ce a mâncat burgerul, s-a chinuit două zile, până a chemat ambulanța. Rezultatele analizelor erau previzibile.

Probleme de sănătate publică în municipiul Iași, în care a fost implicat ”Carul cu Burgeri”, afacere condusă de soții Mihai și Paula Dimitrie. Pe data de 21.04.2022 (joi), Bogdan Sandu s-a deplasat la punctul de lucru al societății de pe bd. Copou, vizavi de Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”. Clientul a solicitat doi burgeri pentru care a plătit suma de 73 de lei. A comandat ”Ultimate Feast”, ce conține chiflă cu susan, 2 x vită tocată, 2 x cheddar, bacon, ou prăjit, ceapă, roșii, mix salată, castraveți murați, maioneză cu usturoi, sos cocktail. Preparatul are 380g. După ce a plătit cu cardul cele două produse, la ora 16:33, a amânat consumul până seara, când ajungea la domiciliul din comuna Lețcani, județul Iași.

”Nu este prima dată când am comandat de la ei. Am mai cumpărat de la el. Ei închideau a doua azi, cred că au vândut tot ce aveau vechi. Le-au dat la proști…”, a precizat Bogdan Sandu…https://www.bzi.ro/toxiinfectie-alimentara-la-carul-cu-burgeri-din-iasi-afacerea-sotilor-dumitriu-un-client-a-chemat-ambulanta-dupa-ce-a-crezut-ca-moare-au-vrut-sa-mi-inchida-gura-4438547?utm_source=website&utm_medium=deschideri

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.