spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

Trădaţi la comanda comuniştilor

- Advertisement -

La Nemţeni, satul sinistraţilor, lumea este indignată de minciunile propagandistice ale autorilor filmului „Trădaţi de vii”
Locuitorii satului Nemţeni, care au fost prezentaţi drept „martori” în filmul „Trădaţi de vii”, realizat de agenţia „Omega”, la comanda PCRM, se arată indignaţi de modul cum le-au fost răstălmăcite vorbele. În timp ce Parascovia Drugă, bătrâna care apare de câteva ori în filmuleţ, susţine că nu a văzut nimic şi că nu acuză pe nimeni, soţia lui Dumitru Doronceanu spune că a rămas şocată de felul cum au fost interpretate spusele soţului său şi că intenţionează să îi dea în judecată pe realizatorii filmului.

Deşi pe Dumitru Doronceanu nu l-am găsit acasă, pentru că munceşte la şantierul de la Leuşeni, soţia acestuia ne-a spus că întreaga lor familie a rămas şocată de modul cum au fost prezentate în filmul de la televiziunea NIT evenimentele din seara în care s-a rupt digul. „Soţul a fost cu câteva zile înainte la dig şi a văzut ce se întâmplă acolo. Lui îi era teamă că s-ar putea produce o catastrofă, că digul s-ar putea să nu reziste presiunii apelor”, a spus doamna Doronceanu. „Ei menţionează în film că, chipurile, s-a auzit o bubuitură, dar nu-i adevărat. Eu eram afară şi am auzit un zgomot mare, provocat de valurile uriaşe care veneau spre sat. Dumnealor au sucit în interesul lor spusele soţului. Este o farsă şi vrem să îi dăm în judecată, pentru că nu-i adevărat ceea ce au prezentat ei”, a subliniat soţia lui Dumitru Doronceanu, care era foarte revoltată de contextul în care au fost puse cuvintele soţului.

Un alt martor de bază al „investigaţiei” este Andrei Solomon. Solicitat de TIMPUL, bărbatul care locuieşte chiar alături de dig a declarat: „Nu pot să spun dacă a fost sau nu o explozie, pentru că am auzit doar zgomotul produs de ape când s-a rupt digul”. Nemţeanul nu avea habar de contextul în care au fost folosite declaraţiile lui, iar după ce a văzut înregistrările, el s-a arătat indignat de modul cum au fost acestea utilizate şi de faptul că afirmaţiile soţiei sale, care erau în defavoarea Partidului Comuniştilor, nu au fost puse pe post.

timpul.md

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.