23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Trafic cu hormoni sexuali

Un vrâncean, de 31 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii de frontieră din Iaşi au găsit asupra lui 500 de fiole de substanţă anabolizantă Testosterona E. Joi, la ora 14.30, la punctul de trecere a Frontierei Sculeni a ajuns un microbuz, care efectuează curse regulate pe ruta Chişinău – Iaşi.
În urma controlului amănunţit efectuat de echipa de control asupra pasagerilor din microbuz, a fost descoperită în bagajele lui Dan P., domiciliat pe raza judeţului Vrancea, cantitatea de 500 fiole de Testosterona E. Anabolizantele erau depozitate în o sută de cutii a câte cinci fiole fiecare, dintre care 31 erau ascunse în hainele bărba-tului, iar restul de 69 de cutii au fost descoperite în bagaje. „Bărbatul a declarat că a achizitionat fiolele din Chişinău, în scopul consumului propriu. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că substanţele în cauză sunt interzise“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Iaşi.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit vrânceanului dosar penal pentru că a introdus în ţară substanţe incluse pe lista celor interzise. De asemenea, cele 500 de fiole de Testosterona E au fost confiscate.
Potrivit specialiştilor, substanţa activă Testosterona E este utilizată de bărbaţi pentru tratarea deficitului androgenic după castraţie, a enucoidismului, a impotenţei de provenienţă hormonală, a simptomelor de climax masculine şi a osteoporozei provocate de insuficienţa androgenică.

monitorulvn.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here