3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Trafic de infarct la intrarea în Bârlad! Șoferii nervoși dau vina pe politicieni: “Dorm de 31 de ani!” (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
INFERN… Traficul continuă să fie blocat ore întregi, de la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui, coada de mașni fiind la Pensiunea Mira (pe DE 581) pe sensul dinspre Vaslui și până IRB pe celălalt sens!

COZI KILOMETRICE DE MAȘINI… În Bârlad traficul a devenit anevoios, șoferii fiind nevoiți să se înarmeze cu răbdare când pleacă sau intră în oraș!Traficul a fost din nou blocat ore întregi, de la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui, coada de mașni fiind la Pensiunea Mira (pe DE 581) și până la IRB, pe ambele sensuri!! Peste 6-7 km de mașini și de șoferi nervoși. De vină sunt lucrările de reabilitare ale podului de la intrarea în Bârlad, de pe DE 581, între IRB și zona fostelor sere. Și aceste abia e începutul! Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași (DRDP), vine cu o precizare despre situația dezastruoasă a traficului în municipiul Bârlad, la intrarea dinspre Vaslui. “Sunt în curs de execuție lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație, în ționaleprima etapă, la 3 dintre podurile de pe drumul național DN 24, din județul Vaslui. A fost finalizată lucrarea de la podul de la Tutova Km.52, iar mâine dimineață va fi deschis traficul pe ambele sensuri odată cu încheierea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilatație de la podul de la ieșirea din Bârlad Km.73 +700, urmând să înceapă lucrările la podul de la KM 75 (Simila). Până săptămâna viitoare vor fi înlocuite și rosturile de la podul de la km 75, de la Simila.”, a precizat Gicu Maftei, șeful Secției Drumuri Naționale Bârlad.

Cozile kilometrice de mașini s-au întins și ieri, 13 iulie, la intrarea sau ieșirea din Bârlad, spre Vaslui. Începeau, pe sensul spre orașul reședință de județ, de la Școala Profesională, zona IRB, iar din sensul Vaslui spre Bârlad, coada era undeva aproape de Pensiunea Mira. Nervii șoferilor au fost pușI la ghrea încercare, iar situația este destul de gravă, deoarece se lucrează la înlocuirea rosturilor de dilatație, în prima etapă, la 3 dintre podurile de pe drumul național DN 24, din județul Vaslui. Vestea bună este că pe 14 iulie, orele 4.00 dimineață se va deschide traficul pe ambele sensuri, odată cu încheierea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilatație de la podul de la ieșirea din Bârlad la Km.73 +700. Vestea proastă este că urmează să înceapă lucrările la podul de la KM 75 (zona Simila), iar lucrările se vor întinde până săptămâna viitoare, când vor fi înlocuite și rosturile de la podul de la km 75, de la Simila.

Ce spune Secția de Drumuri Naționale Bârlad șI DRDP Iași

“Sunt în curs de execuție lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație, în prima etapă, la 3 dintre podurile de pe drumul național DN 24, din județul Vaslui. A fost finalizată lucrarea de la podul de la Tutova Km.52, iar mâine dimineață va fi deschis traficul pe ambele sensuri odată cu încheierea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilatație de la podul de la ieșirea din Bârlad Km.73 +700, urmând să înceapă lucrările la podul de la KM 75 (Simila). Până săptămâna viitoare vor fi înlocuite și rosturile de la podul de la km 75, de la Simila. Operațiunea constă în demontarea rostului degradat, refacerea stratului suport și montarea rosturilor noi ce au termen de finalizare de cel puțin 5 zile/pod. Termenul nu poate fi devansat deoarece sunt folosite în procesul tehnologic betoane speciale cu termen strict de întărire și protecție. Având în vedere complexitatea operațiunii și instalațiile folosite, activitatea nu se poate desfășura pe timpul nopții, ci doar pe timpul zilei. Totodată, în procesul tehnologic există și pauze obligatorii în care nu pot fi executate alte operațiuni. Mulțumim pentru înțelegere și sprijin în realizarea acestor lucrări care asigură rezistență și siguranță podurilor. Aceste lucrări sunt de strictă necessitate, privind siguranța în exploatare a podului”, a precizat Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al DRDP Iași.

Ce spun șoferii, care stau în trafic cu orele!

“Ce să mai zicem?? N-au făcut nimic timp de 31 de ani! Aruncă vina unii pe alții, au furat tot ce au prins! Se duc la pușcării 2-3 ani, ies de acolo mai bogați, mai multe nenorociri fac șI nimic nu se schimbă! Niște nenorocițI toți! Toți sunt la fel, niște gunoaie!”, a spus un bârlădean aflat la coadă, iritat peste măsură.

O altă mașină, cu o șoferiță la fel de iritată. “Sunt din Bârlad șI merg la Zorleni. Sigur fac peste o oră până acolo, vă dați seama. Cred că durează deja prea mult, de peste o săptămână circulăm în halul acesta. Nu-și fac datoria. Mă deranjează cumplit!”, a spus femeia de la volan. Completarea discuției a venit imediat, când o altă șoferiță, care n-a vrut să fie filmată, a spus că în România nu s-a făcut nimic din 1990, la infrastructură! A trebuit să se prăbușească un Pod în Neamț, ca să-i trezească pe politicieni și să repare toate vechiturile care pun viața oamenilor în pericol. “Toți sunt la fel, o apă și un pământ! Iar între Vaslui și zona Ardeal sau Banat, diferența este extreme de mare! Ei au făcut câte ceva, dar pe noi, zona Vaslui de 30 de ani un partid ne distruge! Să le fie rușine!”, a spus șoferița, care ne-a rugat să o lăsăm în anonimat… deocamdată. Până le ajunge cuțitul vasluienilor la os!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.