spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Traficanti de stupefiante cautati pe messenger

- Advertisement -

Procurorii Biroului Teritorial Botosani al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) au cerut o perchezitie electronica intr-un calculator, dorind sa se probeze activitatea infractionala a traficantilor de droguri retinuti in urma cu doua saptamani.

Astfel, procurorii au putut sa transcrie discutiile purtate cu ajutorul unui program de calculator, mai exact Yahoo Messenger, dintre membrii retelei, putand fi aflat modul in care erau procurate si comercializate drogurile. Retinerile au fost facute in urma cu doua saptamani. Reteaua a fost supravegheata pret de mai multe luni de procurori. Atunci, politistii din Iasi, Constanta, Suceava si Botosani coordonati de procurorii DIICOT au organizat opt perchezitii domiciliare pe raza municipiilor Botosani, Iasi si Constanta.

In urma acestora au fost identificate si ridicate in vederea cercetarilor 419 pliculete continand fragmente vegetale de produse etnobotanice, 286 plicuri autosigilante folosite la ambalarea produselor, 121 etichete cu diferite denumiri ale produselor etnobotanice, 11 telefoane mobile, 9 cartele SIM, 1 calculator si 2 HDD-uri. Sergiu M., in varsta de 21 ani, Ciprian M., de 26 de ani, Alexandru M., in varsta de 25 de ani, Cosmin B. de 23 de ani, Ioan Z., de 28 de ani, din municipiul Botosani, si Aydin A., de 30 de ani, din Constanta, au fost arestati preventiv pentru procurare, detinere si vanzare de droguri de mare risc, fara drept, singurul cercetat in libertate fiind Ioan Z.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.