10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Traficanții de droguri de mare risc bârlădeni se obișnuiesc cu regimul de detenție

- Advertisement -
PRELUNGIRE… Magistrații vasluieni au prelungit mandatul de arestare pentru cei doi traficanți de droguri de mare risc din Bârlad

DUPĂ GRATII… Cei doi traficanți de droguri de mare risc din Bârlad, Ibriș Randu Alexandru și Drangă Ștefan, sunt nevoiți să se obișnuiască cu regimul de detenție după ce magistrații Tribunalului Vaslui au prelungit măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile. Cei doi traficanți au căzut în plasa întinsă de DIICOT, în urma unui flagrant realizat în Bârlad. Anul trecut, s-au efectuat patru percheziții domiciliare în orașul rulmenților, mascații și procurorii DIICOT au descins la domiciliul a trei tineri din Bârlad, suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc.

Pentru cei doi traficanți de droguri de mare risc, Ibriș Randu Alexandru și Drangă Ștefan, arestul preventiv devine deja o obișnuință. Și asta pentru că, arestați la sfârșitul anului trecut, cei doi rămân în spatele gratiilor și următoarele 30 de zile. Și asta după ce magistrații Tribunalului Vaslui au decis prelungirea măsurii arestului preventiv. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore. La sfârșitul anului trecut, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitătii Organizate Vaslui au realizat un flagrant, în municipiul Bârlad, în urma căreia au fost identificate și ridicate peste 30 de grame de amfetamină, un cântar electronic, două terminale mobile și o cartelă sim. Din cercetări a reieșit că, începând de anul trecut, din luna octombrie, trei persoane, cu vârste între 25 de ani și 34 de ani, din municipiul Bârlad, ar fi desfășurat activități de procurare, deținere, depozitare și vânzare a drogurilor către consumatorii din județul Vaslui, pentru 100 de lei gramul de cannabis și 200 de lei gramul de amfetamină. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de materie vegetală (cannabis) și amfetamină, patru grindere, trei terminale mobile, trei cartele sim și diverse sume de bani, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activităților infracționale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.