spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Tragedia de la Ibănești. Acuzații dure lansate de fiul uneia dintre victime: „A intrat primul în bazin, după ce a fost amenințat”

- Advertisement -

Noi amănunte ies la iveală în cazul tragediei petrecute la fabrica de cașcaval din Ibănești, soldată cu moartea a patru persoane, printre care și directorul acesteia. Romică Magopeț, edilul din localitatea botoșăneană, a mărturisit că nu-și explică cum a putut avea loc acest accident, întrucât proprietarul fabricii a angajat o serie de experți. Totuși, fiul uneia dintre victime a lansat acuzații dure la adresa patronului.

Noi ne știm cu toții, au fost niște oameni extraordinari. Toți aveau copii. Este o tragedie care ne afectează întreaga comunitate, în special familiile, care sunt îndurerate. Aceasta este una dintre cele mai bune fabrici din țară, au angajați specialiști, nu știu ce s-a întâmplat. S-au dus să curețe un bazin de decantare, iar niște gaze reziduale au provocat decesul. Se efectuează cercetări și vom vedea rezultatele”, a declarat, pentru Gândul.ro, Romică Magopeț, edilul din Ibănești.

Citeste mai multe pe https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/tragedia-de-la-ibanesti-acuzatii-dure-lansate-de-2371005.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.