1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Tragedia din familia lui Ozzy Osbourne. Mezinul familiei suferă de o boală groaznică

- Advertisement -

Membrii familiei Osbourne au dezvăluit că mezinul, Jack, suferă de scleroză multiplă. Tânărul a fost diagnosticat cu această boală cumplită după ce, la începutul acestui an, a pierdut 60% din vederea cu ochiul drept, informează BBC News.

Scleroza multiplă este o afecţiune neurologica cronică ce afectează sistemul nervos central, în mod special creierul, măduva spinării si nervii optici şi duce la paralizie. Jack Osbourne a acceptat să vorbească despre boala de care suferă pentru a ridica un semnal de alarmă referitor la această boală şi pentru a ajuta şi alte persoane care suferă de această maladie.

Jack Osbourne a fost diagnosticat cu această boală la numai două luni după la naşterea fiicei sale, Pearl. „Am aflat de boală într-un moment cât se putea mai prost. Lucrurile mergeau bine, tocmai devenisem tată. Mă tot întrebam: „De ce acum?” “

Părinţii Sharon si Ozzy spun ca încă încearcă să accepte boala fiului lor.

Printre sintompele sclerozei multiple se numară oboseala, orbirea temporară, lipsa de coordonare şi dificultăţi în vorbire. Boala este una imprevizibila şă avectează fiecare individ în mod diferit.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.