10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Tragedia unei mame al cărei fiu a ucis un bărbat din cauza unui pachet de ţigări: „Am făcut tot ce-am putut. N-o să-l iert niciodată”

- Advertisement -

Simona Buonanoce locuieşte în Italia şi a declarat într-un interviu pentru La Stampa că nu-l va ierta şi nu-l va vizita pe fiul său care este acuzat că a ucis un bărbat pentru un pachet de ţigări.

Femeia este mamă a cinci copii, iar printre ei se numără şi Francesco, un tânăr de 20 de ani, care în urmă cu câteva zile l-ar fi ucis pe un bărbat de 56 de ani, Augusto Bernardi, pentru un pachet de ţigări.

Mama acuzatului spune că: „Nu îl iert, n-o să-l iert niciodată. Are douăzeci de ani, este adult. Trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lui. Am făcut până acum pentru el tot ce a fost posibil. Am crescut singură cinci băieţi. Am încercat să-i stabilesc lui Francesco nişte reguli. În ultimele săptămâni chiar am crezut că se îndreaptă”, a declarat Simona pentru La Stampa. Femeia a spus că în ultimele zile Francesco a fost mai liniştit, nu a ieşit în oraş şi a fost concentrat pe muncă. „Eram uimită că nu mai iese noaptea. Am gândit: Uite, ce bun este. Stă acasă pentru că ştie că mâine trebuie să se trezească devreme. Eram liniştită. De aceea am plecat atunci din Torino. Dacă ştiam că se poate întâmpla una ca asta, nu l-aş fi lăsat singur”.

Citeste mai mult: adev.ro/reyo36

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.