Tragedie fără margini: fiica cea mare şi-a pus ştreangul de gât după un striptease pentru prieteni, iar fiul cel mic a murit în Săptămâna Patimilor

O familie din Vâlcea a rămas fără ambii copii la un an distanţă. Fiica cea mare a fost găsită moartă într-o pădure, anul trecut, iar mezinul a murit în Vinerea Mare. Deşi există încă mult mister în jurul morţii fiicei celei mari a familiei Unchiaşu din Oteşani – Vâlcea, un caz care a făcut multă vâlvă la vremea respectivă, procurorii au concluzionat că este vorba despre sinucidere.    Fata a plecat de acasă sub pretextul că se duce după îngheţată şi nu s-a mai întors, fiind căutată zile în şir, dar a fost găsită, după aproximativ o săptămână, spânzurată în pădure.

La aproximativ un an distanţă, mama şi fratele acesteia au fost victimele unui accident rutier chiar în faţa casei. Grav rănit, micuţul de 4 ani, a murit o oră mai târziu.   Găsită după o săptămână, în pădure, după distracţie Patimile în familia Unchiaşu din Oteşani – Vâlcea au început în luna mai a anului trecut. Denisa – o adolescentă frumoasă de 15 ani, căreia apropiaţii îi spuneau Suzy – a plecat de acasă într-o după-amiază de sâmbătă, 9 mai. Le-a spus alor săi că se duce să-şi ia îngheţată şi nu s-a mai întors.    Ulterior, în timpul anchetei avea să se afle şi motivul real al plecării sale. Vecina sa, o altă adolescentă cu care învăţa la aceeaşi şcoală – Liceul „Constantin Brâncoveanu” din Horezu, i-a propus să meargă împreună cu prietenul ei şi un alt amic, în islaz, să se distreze.    Suzy îi cunoştea pe amicii Georgianei, chiar şi pe cel care venise special pentru ea, din altă comună şi care era tatăl a trei copii la 33 de ani. S-a lăsat convinsă cu „un pachet de ţigări”, aveau să spună amicii, la audieri. Se mai întâlniseră cu câteva săptămâni înainte, în aceeaşi formulă. În islazul de la marginea comunei au mai venit şi alţi doi bărbaţi, unul dintre ei Pelicanu´, pe care Suzy îl cunoaştea foarte bine.    Din declaraţiile celor care au participat la petrecerea din islaz reiese că s-au băut beri, chiar şi cele două minore au consumat alcool, s-a fumat, s-au făcut glume şi s-a dansat. Ba chiar la un moment dat, Suzy a început să facă striptease prin trapa unei maşini, scene pe care „Pelicanu´ le-a imortalizat pe telefon, după cum avea să se descopere ulterior.    Spectacolul a fost oprit de proprietarul maşinii, cel cu care Suzy a plecat apoi, sub pretextul că merg să cumpere ţigări. Acesta avea să susţină în timpul anchetei că s-a plimbat cu adolescenta în jur de o oră, s-au întors la islaz dar acolo nu mai era nimeni, aşa că a condus-o pe fată până în apropierea caselor.    Numai că trupul neînsufleţit al acesteia a fost descoperit sus pe deal, la jumătate de kilometru depărtare de locul distracţiei, ca şi cum fata în loc să se ducă acasă s-a întors spre locul unde petrecuse.

Citeste mai mult: adev.ro/qsifg0
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ