1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Tragedie fără margini la Iași! A murit îndrăgitul și marele actor Teo Corban

- Advertisement -

Doliu în lumea actorilor din Iaşi. Marele şi îndrăgitul actor Teo Corban a decedat la vârsta de 65 de ani. Apropiaţii şi fanii au publicat deja până la această oră zeci de mesaje de condoleanţe.

Vă aducem aminte ca Teo Corban a fost un actor de film, radio, teatru, televiziune şi voce desăvârşit.

„S-a stins Teodor Corban. Actorul. Cel pe care-l știe toată lumea din „Aferim”, unde juca rolul principal, zapciul Costandin. Un film în care a strălucit în toată splendoarea lui interpretativă. O producție laureată cu Ursul de Aur la Berlin și cu o grămadă de Premii Gopo, unul dintre ele chiar pentru prestația lui Teo, cum i se adresau apropiații.

„Eu sunt un tip mai sensibil, am umor, sunt mai introvertit”, zicea într-un interviu. La hobby-uri menționa întotdeauna muzica, tenisul, muntele şi şofatul. Rolul care i-a sporit atât de mult popularitatea (e atuul imbatabil al filmului în fața teatrului!) l-a refuzat inițial. Ca să vezi ironia profesiunii! Ezitările veneau din faptul că nu știa să călărească, dar a învățat și dup-aia a construit personajul strașnic pe care l-am văzut cu toții pe ecrane. În discursul de la Premiile Gopo le-a mulțumit celor doi cai distribuiți în supporting role. Avea mult umor, un umor mucalit, deștept, elaborat! Drum lin către stele, Teodor Corban! Îți simțim deja lipsa”, a transmis criticul de teatru Oltița Cîntec…https://www.bzi.ro/tragedie-fara-margini-la-iasi-a-murit-indragitul-si-marele-actor-teo-corban-4633381

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.