Tragedie într-o familie bună din Iaşi. Patronul unui magazin i-a dat cu toporul în cap soţiei sale, iar mai apoi s-a spânzurat în pod. Polițiștii au împânzit casa celor doi

O femeie înjunghiată de un bărbat a sunat de urgentă la numărul unic 112 şi a solicitat intervenţia a două echipaje de la SAJ. Conform datelor emise de femeie se pare că aceasta a fost înjunghiată de un bărbat, iar agresorul a fost găsit spânzurat în pod.

În localitatea Tg. Frumos se află un echipaj de tip C2 cu medic la o pacientă înjunghiată. Aceasta a mai solicitat incă un echipaj de tip C2. Conform datelor existente, agresorul femeii a fost găsit spânzurat. În cauză, la intervenţia s-a dirijat un echipaj de prim ajutor şi o Terapie Intensivă Mobilă. Femeia este transportată la UPU Iași din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Tragedia a avut loc în satul Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași. Bărbatul, U.S., în vărstă de 53 de ani ar fi lovit-o pe L.U., în vârstă de 49 de ani, cu un topor.

Femeia este în comă și este intubată

În aceste momente, femeia se află, în comă, într-un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM. Medicii au constatat că aceasta are un traumatism cranio-cerebral şi este transportată de urgență la spitalul de Neurochirurgie. Cadrele medicale au precizat că femeia este intubată și ventilată mecanic.

”Pacienta se află într-o mașină SMURD este intubată și ventilată. A fost găsită de medici în comă cu un traumatism cranio-cerebral. Aceasta este transportată la Spitalul de Neurochirurgie. a mai declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.
https://www.bzi.ro/tragedie-intr-o-familie-buna-din-iasi-patronul-unui-magazin-i-a-dat-cu-toporul-in-cap-sotiei-sale-iar-mai-apoi-s-a-spanzurat-in-pod-politistii-au-impanzit-casa-celor-doi-exclusiv-foto-4128581?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ