18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Tragedie într-o școală din Ploieşti după ce un elev a murit în timpul orelor de curs! A făcut un stop cardiac

Este o tragedia la o scoală din Ploieşti. Un elev în clasa a doua a murit chiar în timpul orelor de curs după ce a făcut un stop cardiac. Ceilalţi copii sunt în stare de şoc, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa micuţului.

Echipajul de urgentă a intervenit la scoală, l-a transportat pe micuţ la spital, dar în pofida faptului că i-au acordat primul ajutor, micuţul nu au putut să îl salveze.

Incidentul s-a petrecut în timpul orei de Religie de la o școală din Ploieşti

Micuţii se aflau la o oră de Religie, la Scoala Sfânta Vineri din Ploieşti, moment în care unuia dintre elevi i s-ar fi făcut rău. Acesta acuza o durere de abdomen, iar profesoară a plecat să ceară ajutor la un cabinet medical din scoală.

Când s-a întors în clasă, copilul deja leşinase.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție, conform observatornews.ro

Copilul cu stop cardiac a decedat la spital

Au fost efectuate manevrele de resuscitare iar între timp a ajuns la faţa locului un echipaj medical care l-a transportat pe copil de urgentă la spital. Ajuns la unitatea medicală, copilul a decedat, în pofida medicilor care au făcut tot posibilul pentru a salva viaţa acestuia.

Se pare că băiatul făcea spor de performanță, iar în trecut a mai leșinat și pe terenul de sport. Acela a fost momentul în care părinții au început să îi facă investigații. …https://www.bzi.ro/tragedie-intr-o-scoala-din-ploiesti-dupa-ce-un-elev-a-murit-in-timpul-orelor-de-curs-a-facut-un-stop-cardiac-4129612?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here