Tragedie la Deleni: Andrei, micul geniu al comunei, s-a sinucis de Înălțarea Domnului

 

CONDOLEANȚE… Un băiat în vârstă de doar 14 ani și-a pus capăt zilelor, joi dimineața, de Înălțarea Domnului, după o discuție mai aprinsă cu tatăl său. Potrivit rudelor, copilul s-a spânzurat de un cireș aflat în spatele casei, trupul său fiind descoperit chiar de cel cu care se certase.

Andrei Ichim era unul dintre cei mai inteligenți copii din comună, fiind printre puținii beneficiari ai unei burse de merit. Premiat în fiecare an la școală, băiatul era atras de tot felul de invenții, pe care și le meșterea în curtea casei. Își confecționase, de unul singur, o drujbă din vechituri adunate de prin sat, iar în ultimul timp lucra la o bicicletă cu motor. Lui Andrei îi plăcea să fie la curent cu ultimele descoperiri științifice, motiv pentru care naviga foarte mult pe internet, cu ajutorul unei tablete. Timpul petrecut în online a fost și motivul pentru care tatăl său îl certa din ce în ce mai mult. În ultimele zile, cei doi aproape că nu se mai înțelegeau deloc. O fire introvertită, Andrei s-a închis și mai mult în sine, până când a decis că viața sa nu mai are niciun rost. Joi dimineață, în jurul orei 2:00, copilul a mers în spatele casei, a legat funia de un cireș și s-a despărit de această lume, lăsând în urmă trei frați și doi părinți răpuși de durere. Mama băiatului, care în urmă cu mai mulți ani a intrat depresie din care nu și-a mai revenit, refuză să accepte că cel mai mic dintre copiii ei nu mai este. Trupul băiețelului va fi ridicat azi de la morgă, pentru a fi depus la biserica din Deleni, unde rudele, colegii de clasă și profesorii își vor lua adio de la micul geniu al comunei. Citiți întreaga poveste a acestei tragedii în ediția de vineri a ziarului Vremea Nouă!
4 COMENTARII

  1. Sunt copii care sunt depedenti de internet ,tot timpul sunt in cautare ,atunci starea lor emotionala sufera mari modificari, devin sensibili,plang si emotional nu poate sa isi controleze sentimentele,nu isi cunosc limetele,pur si simplu cedeaza.Cei care ai supravegheaza pe asemenea genii trebuie tot timpul sa ai incurajeze sa ai sustina .Cea mai mare greseala este atunci cand ai certi ca greseste .

  2. Pulagane…daca la vârsta asta ai asemenea ganduri…si mai ales avea o educatie…ce sa mai vb de marleti cu băutura în cap.aia sunt niste brute, niste maimuțe.in ultimul hal.o societate bolnavă rau de tot.curvie, hoția, lăcomie…de răutate nici nu mai spun.un călcat de lume.daca si un popa -a spânzurat ce sa mai spunem de altii.rahat.

    • Sunt copii care sunt depedenti de internet ,tot timpul sunt in cautare ,atunci starea lor emotionala sufera mari modificari, devin sensibili,plang si emotional nu poate sa isi controleze sentimentele,nu isi cunosc limetele,pur si simplu cedeaza.Cei care ai supravegheaza pe asemenea genii trebuie tot timpul sa ai incurajeze sa ai sustina .Cea mai mare greseala este atunci cand ai certi ca greseste .

    • Chiar la vârsta asta au. Mai ales pentru cei din familii necăjite internetul pentru ei însemnă o alta lume la care măcar pot sa viseze, dacă le-ai luat și asta i-ai terminat.

LĂSAȚI UN MESAJ