spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

UPDATE: Tragedie la Huși: s-a blocat tonomatul de reciclare, taman în ultima zi când poți recicla un PET cu 50 de bani!

- Advertisement -

UPDATE: REACȚIE… Ca urmare a situației semnalate la Huși, în privința defectării automatelor pentru reciclare, Kaufland a trimis către cotidianul Vremea Nouă câteva precizări, cu scuze pentru clienții care au întâmpinat probleme, dar și cu câteva recomandări pentru reciclarea corespunzătoare la asemenea automate.

„Kaufland România apreciază interesul crescut al românilor pentru reciclare și încurajează preocuparea acestora pentru un mediu mai curat. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de aglomerația la automatele de reciclare și regretăm situațiile semnalate. Suntem conștienți de aceste provocări și facem tot posibilul pentru a îmbunătăți experiența de reciclare pentru toți clienții noștri pe viitor și a reduce timpul de așteptare. Este important de subliniat faptul că, pentru a asigura buna funcționare a automatelor, toate recipientele introduse trebuie să fie goale, cât mai curate și nedeteriorate”, au transmis reprezentanții Kaufland, ca urmare a publicării articolului privind aglomerația de la automatele de reciclare de la Kaufland Huși.

STIRE INITIALA: CETĂȚENI… Scandal la Kaufland Huși, acolo unde “tonomatul” de reciclare nu funcționează, spre disperarea unor cetățeni care au venit cu saci de sticle, PET-uri și doze de bere. Este ultima zi de ofertă, când pe orice recipient se poate lua 50 de bani, indiferent de tipul acestuia.

“Sunt aici, pentru că eu m-am obișnuit din Anglia, cu tipul acesta de activitate. Acolo, dacă gunoierul ridică capacul, și vede un PET de plastic sau o sticlă nici nu mai ridică gunoiul. E bine că și noi românii învățăm să reciclăm, numai că educația se face prin stimulare financiară. Dacă nu ar fi acești 50 de bani, vă garantez eu că astăzi nu e nimeni la tonomat. Acum e stricat și vedem că cei de la Kaufland nu se sinchisesc să vină să vadă ce are, după cum vedeți. Sunt oameni care au și câte 2000 de astfel de recipiente”, a spus un tânăr din Huși, stabilit în Anglia, căsătorit cu o femeie din Alba. “La Huși nu putem vorbi de reciclare, nici nu există. De asta și România este amendată cu milioane de euro, că nu face reciclare. La Alba, la soacra mea, situația este de râs. Oamenii civilizați aduc gunoiul în tomberoane gata selectat, numai că atunci când vine mașina de gunoi amestecă toate tipurile de deșeuri. O afacere tipic românească”, a mai spus acesta.

Angajații de la Kaufland le-au reproșat oamenilor că vin la tonomat cu sticlele murdare sau având lichide în ele

Starea de nervozitate a celor care au venit cu sute de sticle s-a amplificat la un moment dat, iar lucrătorii de la Kaufland îi amenință pe cei care așteptau cu sacii că dacă mai defectează aparatul, ei nu o să mai vină să îl repare. “Sunt unii care nu înțeleg că sticlele și dozele nu trebuie conțină lichid, nu trebuie să fie murdare, că de aceea se blochează aparatul. Au dreptate și cei de la Kaufland, care au venit de vreo două, trei ori să repare, dar s-au săturat. A spus un alt cetățean, care aștepta și el, cuminte, la rând cu vreo 7 – 8 saci de PET-uri. Alții, mai gospodari, au venit direct cu navetele pline cu sticle goale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Asta am spus si eu …pai multi au venit si cu sticla curate( ba chiar mai curate…decat gasesti în magazin având în vedere că toți marlanii angajați la Kaufland nu se spală de zgama si le lasa pe sticla.Am văzut mai nou ca aceste lanțuri de magazine sunt in stare să o vândă si pe ma-sa pentru bani.O sticlă de 0.75 la Dedeman costa 6 lei goala….O venit toamna si ce spun fraierii…ca romanii vor sa puna vin ca la cramă…dar au uitat ca romanul nici nu așteaptă să se limpezească vinachele…ca deja are butoiul de 500 Litri GOL…..Costa mai mult sticla goala decat vinul…….inainte era un cacat de vin la 0.75 PREMIAT…costa 6 lei….de care beu azi si mori maine.Dar de Kaufland Vaslui de ce nu ati dat? Ca a fost la fel ca la Husi…Statea lumea a prosti…acolo…din 7 zile daca adunați….timpul de funcționare….a mașinii de reciclat daca a funcționat 10 ore în total….si el trebuia sa functioneze 14 ore jumate zilnic….ba dar chiar asa de prosti sunteti? Aveti ditai mai lanțul de Hypermarcheturi….si nu sunteti in stare să faceți o treaba kalumea.Punti toti bețivii care nu stiu sa citească sa umble si sa curețe cu o cârpă ditai mai robotul.mai vreau o campanie ca mor de foame.

  2. ” Dacă nu ar fi acești 50 de bani, vă garantez eu că astăzi nu e nimeni la tonomat.” Marsh in anglia inapoi jegosule. !!! Reciclez de un an la Kaufland .. si vine un muist „englej” care aduna gunoiae de pe jos sa imi zica ca nu venea nimeni la centru pana sa bage 50 de bani .. Bre .. nu toti sunt mu**ti ca tine sa arunce petu pe unde apuca .. sau sa se planga ce le-au legat dopurile de sticla ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.