spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Tragedie la o paradă de Crăciun în SUA: cel puțin 5 oameni au murit. Martor: E o imagine pe care n-aș fi vrut să o văd

- Advertisement -

Cel puțin 5 oameni au murit și 40 au fost răniți după ce o maşină a intrat în mulţimea care asista la eveniment la un târg de Crăciun în SUA. Printre cei loviţi sunt şi copii. Martorii spun că șoferul nu a încercat să oprească după ce a rupt bariera, potrivit CNN.

Mașina, un SUV roșu, a trecut peste barieră și a intrat în viteză în oamenii care participau la paradă pe carosabil într-un oraș din statul Wisconsin. Poliţia a anunţat că are un suspect în custodie şi că maşina a fost recuperată. În acest moment nu poate spune dacă incidentul este sau nu de natură teroristă. Procurorii verifică dacă șoferul fugea de la locul unei infracțiuni comise înainte. Spitalele locale spun că au primit cel puțin 28 de pacienți în urma incidentului.

Angela O’Boyle, care locuiește într-un apartament din zona în care s-a produs tragedia, a spus că privea parada de Crăciun de pe balcon atunci când mașina a intrat în mulțime. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/tragedie-la-o-parada-de-craciun-in-sua-cel-putin-5-oameni-au-murit-martor-e-o-imagine-pe-care-n-as-fi-vrut-sa-o-vad-1744585

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.