Traian Băsescu, propus premier al Republicii Moldova. “Așa va fi posibilă realizarea unirii cu România!”

Octavian Țîcu a anunțat că îl va propune pe Traian Băsescu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Totul ar urma să se întâmple în cazul în care candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) va câștiga alegerile prezidențiale programate pe 1 noiembrie.

Pentru postul de președinte al Republicii Moldova se luptă opt candidați: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Violeta Ivanov, Igor Dodon, Maia Sandu, Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu.

În cazul în care va câștiga alegerile, cel din urmă îl va propune pe Traian Băsescu, fostul președinte al României, pentru funcția de premier al Republicii Moldova. Octavian Țîcu a făcut anunțul pe durata dezbaterilor electorale de la TV8, anunță presa de peste Prut.

“Îl vom propune pe Traian Băsescu la funcția de prim-ministru pentru ca să fie posibilă realizarea unirii Republicii Moldova cu România. Aceste procese vor fi asumate de către statul român, împreună cu Uniunea Europeană”, a spus Octavian Țîcu.Candidatul Partidului Unității Naționale este convins că ex-președintele României nu ar refuza oferta. “Cred că Traian Băsescu va accepta, întrucât PUN este proiectul lui”, a adăugat Octavian Țîcu.

Continuarea,. pe gandul.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ