spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Transferul anului a picat: chirurgul Popa s-a sucit după ce medicii de la Spitalul Județean au făcut front comun împotriva lui!

- Advertisement -
EȘEC… Bogdan Popa nu a mai ajuns la spitalul din Vaslui după ce medicii s-au opus instalării lui în fruntea echipei medicale.

RĂMÂNE LA HUȘI… Punct final în epopeea transferului medicului Bogdan Popa, de la Spitalul Huși, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Chirurgul va rămâne manager la “Dimitre Castroian”, după ce actualii colegi s-au rugat practic de el să nu-i părăsească. Oficial, blocajul a fost pus în cârca Comitetului director al unității sanitare din Huși, care, în al 12-lea ceas, s-a opus transferului. Neoficial, Bogdan Popa nu a mai ajuns la spitalul din Vaslui după ce medicii de aici s-au opus instalării lui în fruntea echipei medicale. Prin frontul comun pe care l-au făcut, cadrele medicale vasluiene i-au dat o palmă și lui Dumitru Buzatu, care a crezut că poate numi directorul la spital așa cum a procedat cu fiul său, pe care l-a cocoțat în scaunul de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului în urma unor trocuri de partid mai mult sau mai puțin vizibile. Scaunul de director medical la SJU Vaslui nu va rămâne pentru mult timp liber, acesta urmând a fi ocupat, pentru o perioadă interimară, de dr. Laura Ionescu, șefa secției Neonatologie.

Cel mai nedorit dintre chirurgi. Cu acest titlu va rămâne medicul Bogdan Popa, managerul Spitalului “Dimitrie Castroian” din Huși, după încercarea eșuată de a se transfera la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde urma să ocupe postul de director medical. Doctorul nu s-a înscris la concursul organizat de spital pentru această funcție, așa cum era normal, ci urma să fie instalat după transfer, ca interimar, în baza unor dispoziții ale președintelui Consiliului Județean. Dosarul privind transferul a plecat de la Huși, pentru ca ulterior să fie aprobat de comitetul director al unității sanitare din Vaslui. Numai că atunci când zarurile păreau a fi aruncate, tot angrenajul care trebuia să-i asigure lui Popa funcția de director medical s-a gripat, iar transferul a picat. “Vina” aparține în totalitate medicilor de la SJU Vaslui, care nu au acceptat sub niciun chip să fie tratați ca o turmă de oi, în fruntea căreia Dumitru Buzatu să-și pună măgarul. Cadrele medicale vasluiene au protestat și s-au opus transferului pentru că nimeni nu le-a întrebat dacă sunt și ele de acord cu această numire. Neoficial, am aflat că Dumitru Buzatu a chemat la el câțiva medici de la SJU Vaslui, cărora le-a reamintit de investițiile făcute la spital, de toată aparatura cumpărată în ultimii ani, în speranța că Popa va fi acceptat într-un final. Numai că medicii au zis ca președintele Consiliului Județean și au făcut cum au considerat ei că este mai bine pentru echipa medicală. Imediat după ședința cea de taină, Popa ar fi început să sune medicii de la SJU Vaslui, pentru a-i convinge că venirea lui ar însemna un mare plus pentru unitatea sanitară. Conversațiile telefonice nu au mai avut loc pentru că niciun medic nu i-a răspuns la telefon, iar în acest punct a înțeles și chirurgul de la Huși cât e de dorit la Vaslui. Supărat că nimeni nu vrea să vorbească cu el, Popa a trimis un fax spitalului din Vaslui, prin care a anunțat că nu se va mai transfera.

Varianta oficială cu happy-end pentru medicul Popa

Având un ego uriaș, medicul Popa nu a acceptat o asemenea umilință, astfel că pe ultima sută de metri, a întors transferul la 180 de grade, născocind o poveste cu happy-end, din care să iasă tot el bine. Acesta a lansat, pe un site apropiat PSD, informația potrivit căreia medicii de la Huși l-ar fi dorit în continuare managerul lor. Atât de mult încât au început să întocmească liste pentru ca Popa să rămână la spitalul “Dimitrie Castrioan”. Potrivit surselor noastre, inițiativa ar fi aparținut secretarei acestuia, care a dat zeci de telefoane în stânga și în dreapta, ca lista să fie cât mai stufoasă. Așa se face că azi, potrivit informațiilor oficiale, chirurgul Bogdan Popa nu a mai venit la Vaslui, din cauza Comitetului Director de la “Dimitrie Castroian”, care s-a opus transferului. Managerul rămâne, așadar, la Huși, unde va purta unitatea sanitară prin valurile învolburate ale procesului de acreditare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

  • Nu ai tu grija unde ma uit ca e foaie matricola,cont sau alte tacaneli care le aveți voi în cap.Mai bine as modifica foaia ta matricola la capitolul bune maniere ai eșua cu brio în comparație cu Domnul Director care nu ma jignit nici măcar cu privirea,ar merita o Diploma de excelenta chiar.

 1. Mda ,doar frunzariti ce scriu eu,de aceea câteodată sunt înțeleasă greșit sau deloc.Am mai spus în câteva msg ca apreciez pe Domnul Director/DOCTOR totodată ca om și ca persoana cu toate calitățile și defectele,niciodată nu am privit pe omul acesta din prisma banului am mai subliniat în câteva msg și în unul chiar am specificat ca Domnul Manager nu și ar permite și întreținerea mea,deci în concluzie în casă în intra lunar mult mai mult decât venitul managerului prin munca cinstita bineînțeles (sunt sigura ca acuma o sa presupuneti câte în luna și soare).

 2. Oare misterioasa o luat vreo pulă (nu vă gândiți la prostii, eu mă refer la monedă), de la don manager , de îl pupă atât în cur?

 3. Gusturile,plăcerile,preferințele nu se discuta. Gura lumii e în permanenta sloboda su nu o poate astupa doar…Atâta timp cât nu ne cunoaștem și nu jignesc ce înseamnă asta pt voi(sigur nimic)eu nu sunt dușmanul nimănui singura mea vina e ca l simpatizez și respect pe Domnul Doctor asta e și asa va fii.

  • Lăsați caterinca și pupatul în dos, dacă vrea posturi înalte insistați sa dea concurs
   Ne mai amuzam si noi cu note și cunoștințe.. de „genii” 😀

   • At când sprijini,simpatizezi și încerci sa motivezi pe cineva nu insiști sau îi impui ceva anume ci o încurajezi,îmbărbătare,aprobi și înțelege tot ce vrea sa facă în viata, niciodată nu o sa insist cu ceva anume asupra Domnului Director poate face ceea ce poftește și dorește.Poate acum sunteți convinși ca nu scrie Domnul Manager cacsa nu mai existe atâtea îndoieli asupra genului meu.

 4. Astia din comitetul director practic i-au luat sansa la fericire!! Domnule ce oameni…ce lume..cata rautate!! I-au zis ” bogdane tata, sau wei doctore, tu esti ambitios ( asa-i in cd la husi ..” minunatii si ambitiosul”) chiar vrei la vs?? Gandeste-te cum ti-au zis ca poti copia si tu ai scos chiar materialul pe masa de te-au dat afara din examen….acum chiar vrei la fel?? Weii doctore , daca pleci tu, noi cui rananem( cu tot cu golanii)?? Unde mai gasim noi doctor primar( si extraordinar) medic specialist vascular ( bun … in general care nu deosebeste ulcerul de tumora dar astea-s detalii lipsite de importanta la cat de maret este CV -UL tau, weiii doctore weiii!!! Iar managerul na ..ca un ambitios cu aspiratii inalte, sau un barbat cu coaie cum ii placea lui sa se autodefineasca, trebuia sa spuna astora care se legau cu lanturi de gardul smh ca el sa nu plece STOP ..STOP plaiesii mei!! Va pup si va iubesc pe toti dar EU , EU si coaiele mele mergem la vs pt ca acolo eu am avansat , eu sunt cel mai bun !!! Pacat , mare pacat cum un om atat de valoros isi strica cariera datorita colegilor si prietenilor din CD!!!

 5. Răutatea scoate tot ce este mai urat din om și în comentariile care sau afișat și o sa le scrieți în continuare despre Domnul Manager îmi demonstrează mie multe.Eu ma întreb cu ce va considerați mai presus ca dansul?La ce CV impresionant,specializări, profesie și pregătire are dansul credeți ca o sa reușiți măcar pe jumătate ce a făcut dansul în viata lui?Va ascundeți sub diferite anonimate,bârfiți, râdeți, batjocoriți, jigniți și denigrați,cu ce va considerați mai presus și fata de cine?Asa scrie în Biblie sa faceți?Unde sunteți voi sinceri,direcți, Onești,va spuneți frustrările și va dezbrăcat de caracterul umanim cel mai urat mod posibil. Sunteți lași ca mie mi o demonstrați mereu,nu spuneți lucrurilor pe nume în fața ci ascunși ca farisei cine este șarpele din gradina raiului nu omul.O Doamne o sa rad toată ziua astăzi sa scrie Directorul ca Misterioasa e clar sunteți și sub nivelul meu de cultura,uni din voi va mai credeți și mari doctori dar degeaba doar gura de voi și atât. Eu știu sigur ca am încredere în Domnul Director știu ca abilitățile dansului o sa l ajutesa reușească în continuare în ceea ce și a propus deoarece este o pers neînfricați,răbdător și priceput,calități rare dar care o sa l ajute enorm.

 6. Un comitet director care a aprobat transferul medicului pneumolog CU POST la husi la vaslui lasand sectia FARA medic o sectie intreaga ( acu e cu prestari pe jumatate din paturi medicul de pe dispensar), acelasi comitet director care a aprobat transferul unui medic anestezist proaspat specialist ca sa ramana unul cu grad de handicap cu insotitor pe post , un comitet director care aproba demisii dupa ce acestea sunt operate in revisal ( intruniti dupa ora 16 exclusiv pt a executa angajatii in stil mafiot cu director medical numit pt acest lucru) NU DORESTE, SE OPUNE VEHEMENT, NU SEMNEAZA TRANSFERUL LUI POPA!!! Wowwww va dati seama cine s -a opus???? Niste corecti, niste oameni care au judecat profi problema, niste competenti!! Pe de alta parte nu este decizie mai buna!! Un zero care s a dedat la cele mai josnice abuzuri nu merita decat sa se inece in propria voma!!! Viva acreditare, viva controale impotriva golaniilor, viva plata la cazuri efectiv realizate,viva incompetenii angajati !!

 7. Vladislav Afteni, de la Beldiman, trezește-te….
  Ce mai aștepți? Vasluiul te vrea! Ți-au făcut făcut cale liberă medicii de la Vaslui, chiar dacă nu știi sa scrii românește!
  ,,Jupânule” – apelativ de mare finețe!!! Nu ti-.e dor?

 8. Misteriosa/popa,
  Vezi ca mai uiti sa scrii intentionat cu anumite greșele, retardatule, ca sa para ca nu esti tu 🤣😂😂
  ..
  Adoram la infinit domnii doctori de la spitalul Vaslui!! Uraaaaa!

 9. Dificultățile va pregătesc de cele mai multe ori pt lucruri extraordinare,știu ca sunteți o persoana puternica și suficient de determinat în continuarea reușitelor dv,curajul dv de a continua contează Domnule Director/Doctor Popa Bogdan Vasile va transmit un mic citatul om de succes este unul care poate turna o fundație ferma cu cărămizile pe care alții le au aruncat în el”.Fiți mândru de dv orice este posibil atâta timp cât nu exista limite pt ceea ce puteți realiza sunt mândră ca va cunosc, un om special, deosebit mai rar și greu de găsit/întâlnit în zilele noastre ca Domnul Popa Bogdan Vasile.

  • Draga misterioasa, in copilaria ta, daca parintii iti citeau povesti ai fi auzit de un personaj care se cheama Afanti! Afanti acesta avea un magar care mergand pe un pod de lemn nu este atent si scapa copita intr-o gaura . Cu greu scoate Afanti piciorul magarului sau de acolo ..in zilele urmatoare insa , magarul revenind la locul cu pricina a ocolit gaura cu bagare de seama. Morala : magarul lui Afanti este mult mai inteligent decat managerul tau misterioaso!!!!!

   • În sfârșit cineva cu coloană vertebrala și își da seama ca sunt femeie mi as fi dorit sa am o copilărie cum au alții dar în viata trebuie sa înveți ca să reușești deci nu toți au stat într un castel roz și plin cu basme ci a trebuit sa trăiască pe pielea lor greutățile și sa se ridice de jos încet cu răbdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.