24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

Transferurile iernii în seria Nord

- Advertisement -

Liga a IV-a

MUTÃRI… Echipele din seria Nord a Ligii a IV-a se prezintã la reluarea campionatului cu forte proaspete. În aceastã perioadã de transferuri am asistat la mai multe mutãri spectaculoase, campioane la capitolul transferuri fiind echipele aflate în lupta pentru calificarea în play-off, Atletico Vaslui, Smart Negresti, FC 2002 Vaslui si FC Gârceni.

Liderul seriei, Atletico i-a adus pe Sârbu Vlad, venit sub formã de împrumut de la Aerostar Bacãu, Lucian Nãzãreanu si George Asaftei de la Smart Negresti si juniorii Albescu respectiv Grigoras, jucãtori împrumutati de la LPS Vaslui. FC Gârceni l-a pierdut pe Gohoreanu Ionut (plecat la Fãlciu), dar i-a adus pe Patrichi Gabriel (Juventus Fãlciu), Butnaru Daniel (Avântul Zãpodeni) si Bogdan Bichir, jucãtor împrumutat de la LPS Vaslui. Echipa suporterilor vasluieni a pierdut trei jucãtori, dar a adus în schimb alti patru. Este vorba de Costandache Sorin de la Vointa Stefan cel Mare, Spânu Ionut, fostul cãpitan al celor de la Vitis Suletea, Cumpãnã Petronel, venit din Liga a IV-a Iasi de la CS Tomesti si Gheorghe Laurentiu (LPS Vaslui). Mutãri importante a fãcut si Negrestiul, trupa pregãtitã de Mihai Stoian transferând trei jucãtori din judetul Iasi, Males Rãzvan (Stejarul Bârnova), Roveicã Emanuel (Viitorul Ciortesti) si Bargan Ciprian (Stiinta Miroslava). Negrestenii sperã ca acestia sã-i suplineascã pe Asaftei si Nãzãreanu, jucãtori plecati la Atletico Vaslui. Iatã mai jos toate transferuri din seria Nord:

Toate mutãrile din seria Nord a Ligii a IV-a:

Viitorul Vãleni:

Florin Folescu (Atletico Vaslui, împrumut), Ionitã Sebastian (LPS Vaslui, împrumut).

FC 2007 Gârceni:

Patrichi Gabriel (Juventus Fãlciu), Bichir Bogdan (LPS Vaslui, împrumut), Butnaru Daniel (Avântul Zãpodeni).

Atletico Vaslui:

Sârbu Vlad (Aerostar Bacãu, împrumut), Nãzãreanu Lucian (Smart Negresti), Asaftei George (Smart Negresti), Albescu Dan (LPS Vaslui, împrumut), Grigoras Sebastian (LPS Vaslui, împrumut).

Smart Negresti:

Males Rãzvan (Stejarul Bârnova), Roveicã Emanuel (Viitorul Ciortesti), Bargan Ciprian (Stiinta Miroslava)

FC 2002 Vaslui:

Spânu Ionut (Vitis Suletea, împrumut), Gheorghe Laurentiu (LPS Vaslui, împrumut), Cumpãnã Petronel (CS Tomesti), Costandache Sorin (Vointa Stefan cel Mare, împrumut).

Avântul Zãpodeni:

Chiritã Alexandru (FC 2002 Vaslui, împrumut)

AS Victoria Muntenii de Jos:

Tufã Andrei (FC 2002 Vaslui), Lazãr Danut (FC 2002 Vaslui), Moraru Alin (Atletico Vaslui)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.