spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Transformare

- Advertisement -

SURPRIZE… Antrenorul Viorel Hizo anuntã cã în returul de campionat echipa va suferi modificãri radicale, jocul se va îmbunãtãti, iar în primul unsprezece vor apãrea jucãtori care nu au jucat prea mult în prima partea a stagiunii. În vederile “Dulãului” vor intrat absolut toti fotbalistii, acestia având la dispozitie cinci sãptãmâni sã îsi impresioneze antrenorul.

Cele douã stagii de pregãtire sunt foarte importante pentru antrenorul Viorel Hizo. “Dulãul” va putea în sfârsit sã îsi modeleze echipa dupã cum vrea, având timp suficient la dispozitie pentru a-si impune propriile conceptii. Dupã cum a afirmat înainte de a pleca spre Brasov, antrenorul a fost preocupat pânã acum doar sã câstige puncte si a pus mai putin accent pe partea esteticã a jocului. În aceste cinci sãptãmâni care au mai rãmas pânã la reînceperea campionatului Hizo va rula tot lotul pe care îl are la dispozitie si este hotãrât sã acorde mai multe sanse celor care nu prea au jucat în tur. “Când am venit aici, echipa era într-o situatie mai putin plãcutã cu toate scandalurile anterioare, iar misiunea mea a fost sã adun cât mai multe puncte în dreptul Vasluiului. De abia acum mã voi concentra asupra modelãrii echipei prin prisma mea. Vor apãrea în primul 11 jucãtori care nu prea au fost vãzuti în prima parte a campionatului.” a precizat “Dulãul”.

Nimeni nu are garantat locul de titular

În cantonamentul din Poianã au fost luati si jucãtorii care s-au întors la echipã dupã ce le-au expirat împrumuturile la alte formatii. Astfel Buhãescu, Petar Jovanovic, Balaur, Andronic sau Stefoi au timp suficient la dispozitie pentru a-l impresiona pe antrenor. Acestia, dacã vor confirma, au sanse reale sã fie pãstrati în lot, mai ales cã pe unii dintre ei Hizo îi stie din mandatele precedente. Chiar dupã câteva etape de la instalarea pe banca tehnicã a Vasluiului, Viorel Hizo spunea cã este nostalgic dupã formatia pe care a pregãtit-o în mandatul precedent: “Mi-e dor de echipa pe care am antrenat-o ultima oarã când am fost la Vaslui. Mi-e dor de acel spirit de sacrificiu, de acea determinare si de acei bãieti muncitori cu care am reusit atunci sã fim neînvinsi etape însir.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.