spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Transformarea mai asteaptã

- Advertisement -

FC Vaslui – Hajduk Split 7-8 (pen.)

CONSTRUCTIE Noul antrenor al Vasluiului, Inacio Augusto, a debutat ieri pe banca tehnicã a “galben-verzilor”. Fãrã schimbãri radicale în formula de start, FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 0-0, dupã 90 de minute, pentru ca loteria penalty-urilor sã fie în cele din urmã de partea croatilor de la Hajduk Split. Petar Jovanovic a ratat lovitura decisivã, dar aspectul jocului l-a multumit pe tehnicianul lusitan. Remarcabil a fost jocul celui mai nou transfer al “galben-verzilor”, tânãrul Sergiu Popovici fãcând o primã reprizã foarte bunã.

Inacio Augusto nu a adus încã schimbãri radicale în asezarea Vasluiului, singurele noutãti fatã de formula din tur fiind titularizãrile lui Marius Constantin, Sergiu Popovici, N’Doye si Adrian Gheorghiu. Jocul dintre FC Vaslui si Hajduk Split a fost unul în care niciuna dintre formatii nu a fortat, iar spectacolul din teren a lipsit în mare parte a timpului. N’Doye a tinut perfect mijlocul terenului, în timp ce incursiunile lui Popovici i-au dat încredere noului antrenor. Singurele ocazii ale Vasluiului au fost semnate de Wesley si Adailton, dar cei doi brazilieni nu au avut suficientã fortã si precizie pentru a-l învinge pe portarul advers. Cuplul de fundasi centrali, Papp-Constantin a fost destul de solid , dar a avut si momente de ezitare. Scorul s-a pãstrat alb 90 de minute, iar astfel s-a ajuns la loviturile de departajare. Croatii s-au impus cu 8-7, pentru noi Jovanovic ratând penalty-ul decisiv. Au marcat înaintea sa, Wesley, Adailton, N’Doye, Papp, Bello, Buhãescu si Milanov. În “finala micã” a turneului Sultans Cup, Vasluiul se va duela cu Maribor(Slovenia), echipã ce a fost învinsã de Lokomotiv Plovdiv(Bulgaria), scor 2-0.

FC Vaslui a început cu urmãtoarea formulã: Cerniauskas – Milanov, Papp, Constantin, Luz – Gheorghiu, N’Doye, Wesley, Popovici – Adailton, Temwanjera. Au mai intrat: Petar Jovanovic(Popovici), Bello(Temwanjera), Buhãescu(Gheorghiu)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

205 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.