spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Transporturi ilegale de lemn depistate în Suceava. Marfa a fost confiscată

- Advertisement -

Aproape că nu există nicio zi în care verificările şi controalele pe linia transporturilor de material lemnos să nu ducă la descoperirea măcar a unei ilegalități. La sfârșitul săptămânii, în județul Suceava au fost două astfel de cazuri.

La data de 9 septembrie 2022, lucrătorii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Pojorâta în scopul prevenirii faptelor antisociale la regimul traficului şi transportul ilegal al materialelor lemnoase, în jurul orelor 10,00 au constatat că o autoutilitară descarcă material lemnos, fiind amplasată pe sensul de mers spre Vatra Dornei D.N. 17.

„S-a procedat la verificarea în aplicaţia SUMAL 2.0 constatându-se că pentru numărul de înmatriculare al autoutilitarei a fost emis un aviz în data de 9 septembrie 2022, dar transportul a fost închis cu aproximativ 50 minute anterior interogării, iar materialul lemnos care se descărca nu avea documente de provenienţă”, a informat Poliția Suceava.

În aceste condiţii s-a procedat la oprirea ulterioară în trafic a autoutilitarei, care între timp terminase de descărcat şi s-a identificat conducătorul auto care a declarat că materialul lemnos descărcat îi aparţine şi că nu este acoperit de documente de provenienţă…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/transporturi-ilegale-de-lemn-depistate-in-suceava-2204104.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.