24 C
Vaslui
17-sept.-2021

Tranzacţie de 15 milioane de euro între proprietarii Dedeman şi Ion Ţiriac. Fraţii Pavăl vor să cumpere terenul de lângă viitorul Ikea Timişoara

Proprietarii Dedeman analizează ideea de a cumpăra terenul lui Ion Ţiriac de lângă viitorul Ikea Timişoara, pentru a deschide un nou magazin. Terenul i-ar putea costa pe fraţii Pavăl aproximativ 15 milioane de euro.

Tranzacţie de 15 milioane de euro între proprietarii Dedeman şi Ion Ţiriac. Fraţii Pavăl se gândesc să deschidă un nou magazin lângă Ikea Timişoara.

Cel mai mare magazin Dedeman se află în Băneasa, lângă un magazin Ikea, acolo unde fraţii Pavăl au investit 36 de milioane de euro. De asemenea, Ikea a construit al doile magazin din Capitală vizavi de Dedeman. Acum, fraţii Pavăl se gândesc să repete mutarea din Bucureşti şi să deschidă un nou magazin lângă Ikea.

Terenul din judeţul Timiş este amplasat în localitatea Dumbrăviţa, „lipită“ de Timişoara şi în interiorul centurii de nord a oraşului pe drumul naţional 69 Timişoara Arad. Dedeman mai are încă două magazine în Timişoara, ultimul fiind deschis în 2015 în urma unei investiţii de 15 mil. euro.

Reamintim că Ikea a cumpărat în 2019 un teren de 8 hectare de la Ion Ţiriac. Tranzacţia suedezilor a fost estimată la 8 milioane de euro, adică 100 euro/mp. Dacă Dedeman ar cumpăra restul de 15 hectare tot cu 100 euro/mp, atunci tranzacţia s-ar ridica la 15 milioane de euro, potrivit Zf.ro. 

https://www.romaniatv.net/tranzactie-de-15-milioane-de-euro-intre-proprietarii-dedeman-si-ion-tiriac-fratii-paval-vor-sa-cumpere-terenul-de-langa-viitorul-ikea-timisoara_5661693.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here