10.3 C
Vaslui
01-apr.-2023

Travis Barker, transportat pe targă la spital! Soțul lui Kourtney Kardashian și-a îngrijorat fanii

- Advertisement -

Momente delicate pentru Travis Barker și soția sa, Kourtney Kardashian. Toboșarul formației Blink 182 a fost transportat de urgență la un spital din Los Angeles, din motive necunoscute. Fanii sunt îngrijorați pentru că, înainte de a fi internat, Travis a distribuit un mesaj bizar pe contul personal de Twitter.

Fotoreporterii au surprins mai multe cadre în care Travis apare vizibil slăbit, transportat pe o targă. Kourtney nu l-a scăpat nici măcar o secundă din ochi și l-a însoțit, conducând în urma ambulanței.

Puteți vedea aici imaginile cu Travis transportat la spital

Nu se știe ce a determinat vizita la spital. Marți dimineața, Barker a postat pe Twitter simplu: „Dumnezeu să mă salveze”, dar, fără să ofere mai mult context. Fanii s-au grăbit, totuși, să speculeze că aceste cuvinte au legătură cu spitalizarea rockerului și s-au gândit la cele mai negre scenarii. „God Save Me” este, de asemenea, titlul unui cântec de pe albumul recent lansat al lui Machine Gun Kelly, Mainstream Sellout, pe care l-a produs Barker…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/travis-barker-transportat-pe-targa-la-spital-639432.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.