spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Trei copii din Buzău sunt acuzați că au omorât un bătrân de 80 de ani pentru o bicicletă

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Trei copii din Buzău sunt acuzați că au omorât un bătrân pentru a-i fura bicicleta. Bărbatul de 80 de ani a fost găsit dezbrăcat în vie și cu răni pe corp. Minorii sunt cercetați în libertate.

Este vorba despre trei minori din localitatea Căldărăşti – Pogoanele, judeţul Buzău, în vârstă de 9, 10 respectiv 15 ani. Fapta ar fi avut loc pe 22 spre 23 martie, într-o zonă din extravilanul localităţii. Potrivit unor surse judiciare, bătrânul a fost găsit dezbrăcat într-o vie, iar pe corp avea echimoze. Totodată, oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape. Cei trei copii au fost identificaţi de poliţişti.

Potrivit legii, cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar cel de-al treilea de 15 ani urmează sa fie expertizat din punct de vedere psihiatric. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/trei-copii-din-buzau-ar-fi-omorat-un-batran-de-80-de-ani-pentru-o-bicicleta-2294337

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.