spot_imgspot_img
7.4 C
Vaslui
01-mart.-2024

Trei femei au fost rănite într-un tren, după ce pantograful locomotivei s-a rupt și a spart un geam: „Au zgârieturi și cioburi în ochi”

- Advertisement -

Trei femei, pasagere în trenul IR 1742, au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Orăşenesc Sinaia, după ce pantograful locomotivei care tracta vagonul în care se aflau s-a rupt şi a lovit un geam, transmite News.ro. Cele trei persoane rănite în urma incidentului în care a fost implicat trenul IR 1742 sunt două tinere de 18 ani şi una în vârstă de 20 de ani, două din Buftea şi una din Capitală. Femeile se aflau într-un vagon al cărui geam a fost spart, după ce pantograful s-a rupt. Toate trei au fost duse cu ambulanţele la Spitalul Orăşenesc Sinaia. Conform reprezentanţilor unităţii sanitare, cele trei au „zgârieturi si cu disconfort ocular provocat de obiect străin, de la spargerea geamurilor vagonului”. Ele sunt conştiente şi stabile din punct de vedere medical şi se află în secţia oftalmologie a spitalului.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/trei-femei-au-fost-ranite-intr-un-tren-dupa-ce-pantograful-locomotivei-s-a-rupt-si-a-spart-un-geam-au-zgarieturi-si-cioburi-in-ochi-2602591

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.