Trei la rand

CONSTANTÃ… FC Vaslui a reusit sã treacã peste esecul din Cupã si sã îsi refacã moralul în doar câteva zile. “Galben-verzii” au învins sâmbãtã Gloria Bistrita si au ajuns astfel la cea de-a treia victorie consecutivã, Caro întârindu-si cu aceste trei puncte pozitia pe banca tehnicã. Chiar dacã Bistrita era consideratã o echipã incomodã, mai ales prin prisma cuplului de atac format din fratii Moraes, pe ‘‘Municipal’’ ardelenii nu au miscat aproape deloc. Vasluienii au controlat meciul de un capãt la altul si au au reusit sã obtinã toate cele trei puncte, gratie golului marcat de brazilianul Adailton.

Eliminarea din Cupã se pare cã le-a lãsat vasluienilor un gust amar, deoarece la ora meciului pe ‘‘Municipal’’ în tribunele stadionului nu erau mai multi de 2000 de suporteri. ‘‘Galben-verzii’’ au preluat conducerea jocului încã de la primul fluier al arbitrului, însã dominarea teritorialã si posesia superioarã nu s-a concretizat în prima reprizã în prea multe faze de poartã. Prima ocazie importantã a venit în minutul 17, când Bello, titularizat în locul camerunezului Pouga, profitã de o neîntelegere în apãrarea oaspetilor, pãtrunde în careu, dar trage din doar sase metri, mult peste poarta lui Albut. La doar patru minute Albut avea sã fie salvat de la primirea unui gol doar de imprecizia lui Adailton, care a executat foarte bine o loviturã liberã, mingea trecând la câtiva centimetri de barã. Prima reprizã a mai consemnat doar reactia galeriei vasluiene, care dupã prima jumãtate de orã au început din nou sã îi cearã demisia antrenorului Lopez Caro. A doua parte a început la fel de plictisitor ca si prima, fotbalistii Vasluiului trezindu-se abia în minut 60, atunci când Pouga îl serveste perfect pe Adailton, dar din sase metri, brazilianul îl nimereste pe Albut. Sapte minute mai târziu, acelasi Adailton reuseste sã înscrie dupã o combinatie excelentã cu Pouga ce l-a lãsat singur cu portarul Bistritei. A fost golul care a omorât partida, din acel moment FC Vaslui reducând turatiile pe fondul cãderii totale a Gloriei. Pânã la final doar Wesley a mai fortat putin, finalizând cu un sut putin peste transversalã a actiune individualã.

“E o victorie importantã”

Contestat în continuare de fani, spaniolul Lopez Caro a ajuns la cea de-a treia victorie consecutivã în Liga I. Chiar dacã jocul echipei nu a multumit suporterii, FC Vaslui obtine o victorie foarte importantã. La finalul jocului de sâmbãtã, Caro a declarat cã Vasluiul a obtinut o victorie meritatã în urma unui joc în care “galben-verzii” au fost superiori bistritenilor. “Un meci în care ambele echipe s-au dãruit, foarte multã muncã fizicã. Nu s-au vãzut intensitatea si viteza în joc atunci când am avut mingea. Ambelor echipe le-a lipsit prospetimea, însâ tinând cont de ocaziile pe care le-am avut, victoria este una importantã si meritatã pentru noi. Diferenta putea fi mai mare. Am avut emotii pe final, având în vedere cã se putea întâmpla orice, însã spiritul si mentalitatea de sacrificiu a echipei au fãcut ca rezultatul sã fie unul pozitiv”, a declarat Lopez Caro.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ