spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Trei mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de politistii vasluieni!

- Advertisement -

DUPÃ GRATII… În cursul sãptãmânii trecute, politistii vasluieni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei. Cele trei persoane au fost codamnate la pedepse între un an si patru luni si trei ani si opt luni, pentru diferite infractiuni.

În ziua de 30 noiembrie 2022, politistii Biroului Investigatii Criminale Vaslui, din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, au identificat, în municipiul Vaslui, un bãrbat în vârstã de 49 de ani, din comuna Horia, judetul Neamt.Pe numele acestuia, Judecãtoria Constanta a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadã de 1 an si 4 luni.

Persoana sus-mentionatã a fost condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã. O zi mai târziu, de Ziua Nationalã a României, politistii Serviciului Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, au identificat, în comuna Solesti, un bãrbat în vârstã de 45 de ani, din aceeasi localitate. Pe numele acestuia, Judecãtoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadã de 3 ani si 8 luni, pentru sãvârsirea de infractiuni la regimul rutier, în luna iulie 2019. Aceastea au fost sãvârsite în regim real cu altã infractiune la regimul rutier sãvârsitã în luna ianuarie 2018. Persoana sus-mentionatã a fost condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã.

Un minor a fost trimis la Centrul de detentie de la Tichilesti, judetul Brãila

Tot de Ziua Nationalã a României, politistii Serviciului Investigatii Criminale Vaslui au identificat, în municipiul Vaslui, un minor de 16 ani, domiciliat în aceeasi localitate. Pe numele acestuia, Judecãtoria Vaslui a emis o sentintã penalã de internare într-un centru de detentie pentru minori, pentru o perioadã de 3 ani, pentru sãvârsirea mai multor infractiuni de furt calificat si furt. Persoana a fost escortatã si încarceratã la Centrul de detentie Brãila – Tichilesti, judetul Brãila.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.