10.2 C
Vaslui
02-apr.-2023

Trei morți, toți din mașina din Murgeni, în care erau 12 persoane înghesuite, dintre care 8 copii! (VIDEO)

- Advertisement -
Șoferul din Murgeni, Duminică Filip, cu fetitele moarte în accident

DUREROS… În accidentul tragic, petrecut aseară pe rază localițățîi Popeni, comună  Zorleni,  au murit trei persoane (șoferul, de 32 de ani  și două fetițe de 5 și, respectiv, 2 ani), iar alte 9 victime sunt în stare gravă la spitalele din Bârlad și Iași. Acest bilanț cumplit a înmărmurit un oraș întreg. Toți ocupanții mașinii care s-a izbit violent de camion erau din Murgeni.

Polițiștii fac cercetări pentru a vedea exact împrejurările producerii accidentului, însă, până acum, cert este că nici căruțașul de 45 de ani, nici șoferul camionului nu consumaseră băuturi alcoolice. Rămâne în calcul faptul că șoferul autoturismului,  în care se aflau cele 11 persoane, dintre care 8 copii, nu era atent la trafic și nu a văzut la timp faptul că acel camion de dinaintea să era oprit, că urmare a faptului că fusese implicat  într-un  accident  rutier cu o căruță. Clipa de neatenție a dus la o tragedie greu de descris în cuvinte. Șoferul a murit pe loc, la fel și una dintre fetițe, cea de 2 ani, iar copila de 5 ani a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor unei echipe medicale de a o salva. Ceilalți ocupanți ai mașinii, 9 la număr, au ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad, unii suferind răni care au necesitat transferul la Iași. Vă reamintim că tragedia s-a petrecut aseară, pe raza localității Popeni, din comuna Zorleni, în jurul orelor 20.00. Inițial, un camion intrase într-un atelaj cu tracțiune animală, iar, la scurt timp, mașina în care se aflau cele 12 persoane, fără  a observa la timp ceea ce se petrecuse în trafic, a intrat în plin în spatele camionului staționat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Câtă inconștiență și prostie crasă!
    Să înghesui ca sardinele atâția copii și adulți ,așa, la grămadă.
    Pe celelalte 3 locuri, înafară de al șoferului, au stat câte 4 persoane, claie peste grămadă! 3X4=12!Păcat de copii mici, au murit fără vină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.