2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Trei noi statii de autobuz în municipiul Vaslui

- Advertisement -

PROIECT… Municipiul Vaslui va avea, în curând, trei noi statii de autobuz. Una dintre ele va fi amenajatã pe bulevardul Stefan cel Mare, vis-à-vis de noul sediu al Judecãtoriei Vaslui, pe sensul de mers spre iesirea din oras. A doua statie va fi înfiintatã în Brodoc, în zona strãzilor Enãchitã Vãcãrescu si Constantin Brâncoveanu, în timp ce a treia statie va fi amenajatã pe strada Cãlugãreni, în zona Motor Grup.

Potrivit documentatiei întocmite de aparatul de specialitate al primarului, „amplasarea unor noi statii de autobuz este determinatã de solicitãrile transmise la Primãria municipiului Vaslui de cãtre cetãtenii din Vaslui si în urma analizãrii evolutiei traficului public local”. Prima statie de autobuz va fi denumitã „Statie Judecãtoria Vaslui” si va fi amplasatã pe strada Stefan cel Mare (DN24) pe sensul de mers spre iesirea din municipiul Vaslui spre Iasi, în dreptul imobilelor nr. 316-318, cu semnalizarea corespunzãtoare a statiei de autobuz. În Brodoc se propune amplasarea unei statii de autobuz denumitã „Enãchitã Vãcãrescu” care urmeazã a fi amplasatã pe str. Constantin Brâncoveanu, pe ambele sensuri, în dreptul imobilelor nr.59 si nr. 19, împreunã cu marcarea si semnalizarea trecerii de pietoni aferentã. Pe strada Cãlugãreni, statia de autobuz va fi denumitã „Motor Grup” si va fi amplasatã pe sensul de mers pe intrarea în municipiul Vaslui dinspre Negresti, cu semnalizarea corespunzãtoare a statiei de autobuz. Proiectul de hotãrâre privind înfiintarea celor trei statii va fi supus votului consilierilor locali vasluieni, în sedinta de joi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Nu trebuie doar stații. Este necesar sa se respecte orarul de circulatie a autobuzelor. In stații sunt afișate niște fițuici cu orarul acestora iar realitatea este cu totul alta. Cei care trebuie sa verifice nu își fac datoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.