23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Trei perchezitii în Bedreaga de Murgeni: 680 de petarde cu trei focuri confiscate!

ÎN SFÂRSIT!… Dupã zeci de reclamatii de la cetãtenii din orasul Murgeni, care se plâng cã de prin luna octombrie, etnicii din Murgeni, în special „puradeii”, dau cu petarde din minut în minut, deranjând fonic tot orasul, politistii au reactionat. Duminicã dimineatã, pe 14 noiembrie, politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, au efectuat trei (3) perchezitii domiciliare la adrese de pe raza orasului Murgeni, judetul Vaslui.

Pe 14 noiembrie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Murgeni au efectuat 3 perchezitii domiciliare pe raza localitãtii Murgeni, judetul Vaslui, la persoane bãnuite de comiterea infractiunii de <<Detinerea ori folosirea fãrã drept de materiale pirotehnice>>, faptã prevãzutã si pedepsitã de legea privind regimul materiilor explozive. De asemenea, politistii au pus în aplicare si douã mandate de aducere.

„Cu ocazia activitãtilor desfãsurate, politistii au ridicat în vederea confiscãrii un numãr de 680 de articole pirotehnice, tip petarde, detinute fãrã drept. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si luptãtorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, precum si de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui. Ancheta este în curs de desfãsurare, politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni urmând a efectua cercetãri în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a tuturor persoanelor implicate”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Politia locala ar trebui sa-si faca datoria si in mun. Vaslui. De cateva zile in zona fostei unitati militare se detoneaza petarde si pocnitori la „greu”. Ma intreb ce se va intampla in apropierea sarbatorilor, daca s-a inceput acest sport inca de la mijlocul lunii noiembrie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here