2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Trei tineri din Drânceni au fost arestați, acuzați fiind că au furat 8 motoare auto și trei roți

- Advertisement -

ANCHETĂ… Trei tineri din comuna Drânceni au fost prezentați astăzi instanței Judecătoriei Huși, cu propunere de arestare preventivă, după ce polițiștii Secției 4 Poliție Rurală au probat faptul că aceștia sunt  principalii suspecți în cazul unui furt cu un prejudiciu estimat de 40.000 de lei. Aceștia ar fi pătruns pe proprietatea unui cetățean din satul Râșești, de unde ar fi sustras opt motoare auto și trei roți cu anvelope. Instanța însă a admis propunerea de arestare preventivă doar în cazul unui singur tânăr, ceilalți doi inculpați urmând să fie arestați la domiciliu pentru 30 de zile.

Din primele cetcetări ale polițștilor a rezultat faptul că ar fi, de fapt, patru tineri împlicați în acest furt, toți din comuna Drânceni și avănd vârste între 17 și 28 de ani. „Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reținut patru bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Furtul a fost comis în perioada 11-13 noiembrie 2022, în localitatea Râșești. Polițiștii au stabilit faptul că persoanele bănuite de comiterea infracțiunii s-ar fi deplasat în localitatea Râșești, și, dintr-o locație de pe raza localității, ce aparține unui tânăr în vârstă de 22 de ani, ar fi sustras 8 motoare auto și 3 roți cu anvelope. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 40.000 lei. În cursul zilei de ieri, 17 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui. Tânărul față de care s-a dispus astăzi arestarea preventivă pentru 30 de zile a contestat măsura luată de instanța Judecătoriei Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Lumina si paza de noapte nu avem..canalizare,apa asfalt nu avem…dar facem biserica NOUA.primar de doi lei..copii merg la wc in Curtea scolii..E dezastru in comuna.paznicii pazesc groapa de gunoi a cneazului de Serban…in loc sa ne asigure paza NOUA.. postas spagat avem…firme de catering ptr.morti avem destule.hoti la greu avem.e jale in sat.

  2. Alina băieții sunt vinovati ca au intrat dar tu daca nu stii sa scrii un articol sau nu esti informată nu scrie ceva ce nu stii,ca sa poti tu macar sa corectezi băiatul păgubit nu este din localitatea Râșești nu puneti toti parveniții că sunt din localitate

  3. Doamna Alina Darie administrator al acestui site înainte să postati ceva de ce nu va documentati bine,domnul de s.au furat motoarele nu este din localitatea rasesti asta pentru cultura dumneavoastră este din republica moldova,dumneavoastră a.ti mai postat lucruri de care nu sunteti in masura sa vorbiti

    • Vedeti-vă de treaba dumneavoastra alta stire nu aveti??? Mai documentati-va deoarece nu este adevarat tot ce ziceti de acesti baieti.De unde aveti acces la aceste informatii? Presa nu a fost acolo.

    • Aceasta persoana are dubla cetatenie asa ca sa stii si u.( c-am toti care au spatii cumparate in romania au dubla cetatenie).
      Iar in legatura cu acesti baieti pe care ii stiu din vedere e putin jalnic…aun gresit sa plateasca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.