spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Trei vasluieni, nominalizati la Gala Nationalã a Excelentei în Asistentã Socialã

- Advertisement -

GALÃ… Trei vasluieni au fost nomizalizati la Gala Nationalã a Excelentei în Asistentã Socialã. Este vorba despre Anca Sandu si Gina Ratã, de la Directia de Asistentã Socialã din cadrul Primãriei Vaslui, si Georgian Bogdan Armenia de la Centrul Medico-social Codãesti. Cei trei pot fi sustinuti pentru a obtine premiul categoriei la care au fost nominalizati printr-un simplu vot pe site-ul Colegiului National al Asistentilor Sociali din România – cnasr.ro. Votul online se încheie astãzi, la ora 00:00, si va reprezenta 25% din totalul punctajului final, alocat fiecãrei persoane nominalizate. Apoi, un juriu va analiza toate nominalizãrile, precum si rezultatele votului online, si va selecta finalistii pentru fiecare categorie. Câstigãtorii vor fi anuntati pe 19 martie, în cadrul Galei Nationale a Excelentei în Asistentã Socialã.

Cei trei vasluieni înscrisi în aceastã competitie lucreazã de ani buni în domeniu. Anca Sandu îsi desfãsoarã activitatea în cadrul serviciului de Asistentã Socialã acordatã persoanelor socio-dependente si a fost nominalizatã la categoria „Asistentul social din domeniul protectiei persoanelor vârstnice si îngrijiri la domiciliu”. Gina Ratã lucreazã la Serviciul Beneficii de Asistentã Socialã si Servicii Sociale si a fost nominalizatã la categoria „Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare”. Georgian Bogdan Armenia activeazã în cadrul Centrului Medico-social Codãesti si a fost nominalizat pentru premiul „Asistentul social din domeniul serviciilor medicale si sãnãtate”.

Gala Nationalã a Excelentei în Asistentã Socialã va avea loc la Ateneul Român si va fi prezentatã de Andreea Marin

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Colegiul National al Asistentilor Sociali premiazã excelenta pusã în slujba comunitãtilor, familiilor, grupurilor vulnerabile, sprijinului uman si societãtii în ansamblul ei la Gala Nationalã a Excelentei în Asistentã Socialã. Evenimentul va avea loc pe 19 martie, la Ateneul Român si va fi prezentat de Andreea Marin – ambasadorul Excelentei în Asistentã Socialã, iar Irina Baiant, una dintre cele mai populare soprane ale României, va oferi momentul artistic al serii. Editia din acest an aduce din nou noutãti referitoare la premiile acordate în cadrul evenimentului, cu Premiul pentru Cel mai Bun Asistent Social Debutant, Absolvent 2023. Prin acest premiu, se doreste încurajarea tinerilor asistenti sociali sã continue sã activeze în domeniul social, domeniu cu o mare nevoie de profesionisti tineri, potrivit Recensãmântului fortei de muncã din serviciile sociale realizat de Colegiul National al Asistentilor Sociali. Diana Cristea, presedintele Colegiului National al Asistentilor Sociali, afirma cã „Ziua Mondialã a Asistentei Sociale este despre actiuni viitoare, despre ideea cã suntem cu totii conectati, chiar dacã suntem diferiti, iar viitorul nostru depinde de implicarea fiecãruia dintre noi în construirea unui mâine mai bun. Fiecare dintre noi are un rol în construirea Viitorului, dar doar împreunã putem transforma societatea noastrã într-o societate incluzivã! Iar aceastã transformare va fi posibilã atunci când vor fi suficienti asistenti sociali, pentru cã asistentii sociali sunt esentiali în asigurarea accesului tuturor cetãtenilor la servicii sociale de calitate”, a transmis Diana Cristea, presedinta Colegiului National al Asistentilor Sociali.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.