spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Tresarire de orgoliu

- Advertisement -

Vremea în Ligã!

Vremea Nouã vã va oferi astãzi si mâine cele mai importante si detaliate amãnunte înaintea meciului capital, de miercuri seara. Redactorii nostri vã vor informa în timp real despre atmosfera de la Piatra Neamt, despre starea de spirit din ambele tabere si vã vor aduce în prim plan declaratii si trãiri direct de la fata locului. Accesati vrn.ro pentru a fi la curent cu toate noutãtile.

E momentul ca “galben-verzii” sã joace fotbal

NIMIC DE PIERDUT Dupã trei partide în care s-au fãcut de râs, “galben-verzii” vor sã îsi spele pãcatele cu o calificare miraculoasã în barajul de accedere în grupele Champions League. Dacã vor sã câstige, Wesley, Adailton si Sânmãrtean trebuie sã depãseascã starea de nervozitate si sã redescopere bucuria de a juca fotbal. Pentru aceasta, cei trei fotbalisti exponentiali ai Vasluiului, vor fi nevoiti sã ignore indicatiile “Dulãului” si sã facã ceea ce stiu ei mai bine, adicã sã joace fotbal.

Ceea ce trebuia sã fie un galop de sãnãtate pentru “galben-verzi” s-a transformat sâmbãtã într-un fiasco, FC Vaslui nereusind decât o remizã pe teren propriu în fata nou-promovatei Petrolul Ploiesti. Totusi, fotbalistii lui Hizo au controlat în totalitate partida, au adus mingea cu usurintã în preajma portii adverse dar, parcã, nu au vrut sã marcheze. Gurile rele vorbesc deja despre o rupturã între “Dulãu” si jucãtori, scenariu aproape identic cu cel din debutul sezonului trecut. Chiar si asa, miercuri la Piatra Neamt cu sigurantã altfel vor sta lucrurile în teren, cel putin în ceea ce priveste dãruirea fotbalistilor în încercarea acestora de întoarce rezultatul înregistrat în mansa tur. Viorel Hizo este constient cã ratarea calificãrii îl poate costa scaunul de tehnician si trateazã partida mai ceva decât pe o finalã. “Dulãul” si-a dus echipa la Piatra Neamt încã de ieri, pentru a se acomoda cu stadionul ce va gãzdui meciul de miercuri.

Cânu stã cel putin o lunã, Landzaat si Ruiz pregãtiti de atac

Accidentat în partida tur, fundasul Gabriel Cânu este în continuare indisponibil. În urma controlului amãnuntit, medicii au declarat cã apãrãtorul are probleme serioase si i-au recomandat acestuia sã stea departe de gazon cel putin 30 de zile. “Cânu are probleme mari. Dacã stã doar o lunã are mare noroc. Se pare cã problemele sunt mai grave decât pãrea initial.Noi avem jucãtori valorosi si cu experientã, dar jocul de miercuri este foarte greu. Mai ales cã Twente i-a învins pe Ajax în Supercupa Olandei.”, a declarat presedintele clubului FC Vaslui, Constantin Zotta. Chiar dacã Landzaat si Ruiz au revenit pe gazon si pot fi folositi de Co Adriaans, tehnicianul lui Twente are si el doi pioni destul de importanti indispobili. Este vorba de jucãtorii Bajrami si Chadli, care s-au accidentat si vor rata meciul de miercuri seara.

ECHIPA ARE NEVOIE DE SPRIJIN

Cu doar douã zile înaintea marelui meci de la Piatra Neamt interesul vasluienilor pentru bilete nu este asa de ridicat cum se asteptau oficialii clubului. Acestia, dar si membrii Peluzei Nord au lansat un îndemn cãtre toti suporterii, sã vinã pe stadionul “Ceahlãul” sã îsi încurajeze favoritii, într-un moment în care chiar este nevoie de sprijinul fanilor. Pretul biletelor este unul accesibil pentru toate buzunarele, datã fiind importanta partidei, tichetele putând fi achizitionate pânã miercuri la orele 17:00. De mentionat este faptul cã vasluienii ce vor sã îsi încurajeze echipa din peluzã vor avea asigurat transportul dus-întors. Ultrasii vasluieni au pornit începând de ieri o campanie de a-i determina pe fani sã facã deplasarea la Piatra Neamt, un banner imens cu mesajul “Cu totii la Piatra Neamt” fiind arborat în centrul orasului.

Ruiz si Landzaat au revenit pe gazon

Adriaanse a pregãtit piesele grele

PE VAL Twente are un moral extraordinar dupã ce în weekend a câstigat Super Cupa Olandei în fata lui Ajax Amsterdam. Co Adriaanse vine sub Pietrica cu cel mai bun lot, dar la avantujul unui 2-0 linistitor, este foarte probabil ca tehnicianul sã îsi odihneascã o aprte dintre titulari.

Delegatia lui Twente va sosi astãzi la Piatra Neamt, si dupã o conferintã de presã a lui Co Adriaanse, olandezii vor sustine si o scurtã sedintã de antrenament pe terenul “Ceahlãul”. Tehnicianul grupãrii din Enschede are doar motive de bucurie înaintea reuturului, întrucât jucãtorii sunt în extaz dupã câstigarea primului trofeu din acest sezon. Mai mult decât atât, atacantul Bryan Ruiz a revenit pe gazon si a fãcut-o cum nu se putea mai bine, marcând golul victoriei în confruntarea cu Ajax Amsterdam. Site-ul oficial al echipei Twente a afisat lotul complet pe care Co Adriaanse îl va deplasa în România. Astfel, la Piatra Neamt vor sosi urmãtorii fotbalisti: Mihaylov, Boschker, Marsman, Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Bengtsson, Buysse, Tiendalli, Roseler, Leugers, Brama, Janssen, Landzaat, John, Ruiz, De Jong, Janko, Berghuis, Renla, Volgelsang.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.