spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Trezorierul PSD s-a spânzurat în sediul partidului de la Bârlad!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

TRAGEDIE… Dumitru Țăranu, trezorierul PSD Bârlad s-a sinucis! Acesta s-a spânzurat în sediul PSD, parcă vrând să le atragă atenția colegilor din organizație. Spre seară, acesta a fost văzând parcând mașina în fața partidului. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care acesta și-a luat zilele, însă dacă este să ne luăm după biletul de adio lăsat în sediul PSD, putem deduce că motivul sinuciderii ar fi o decepție în dragoste. Se știe că acesta, de trei ani de zile, trăia cu o colegă din Organizația PSD Bârlad și a părăsit căminul conjugal, uimind pe toată lumea. Acum se pare că această iubire i-a venit de hac! La auzul cumplitei vești, liderii PSD de la Vaslui și Bârlad au venit să vadă grozăvia, parcă nevenindu-le să creadă că omul de încredere al deputatului Adrian Solomon și al președintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu, a fost capabil de un asemenea gest. Dumitru Buzatu și Adrian Solomon au ajuns la sediu răvășiți, nu au dat nicio declarație, însă cel mai răvășit era Adrian Solomon. Acesta își reproșa că astăzi, ca niciodată, nu a intrat în sedul partidului, ca să poată preîntâmpina tragedia. Trupul neînsuflețit al fostului maistru militar Dumitru Țăranu, a fost ridicat de cei de la Medicina Legală, iar la sediu colegii i-au aprins o lumânare și se roagă în tăcere la Dumnezeu, în speranța că sinucigașului i se vor ierta păcatele! Avea 73 de ani și a lăsat în urmă doi copii, la rândul lor militari și o soție. Dumnezeu să-l ierte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa il ierte dar la ce mafie e …..motivul este altul cu siguranta. Ce sa ma vorbim, la cat mai multi care merita. Asa sa le ajute Dumnezeu. Amin! Vesnica Pomenire! Bouros urmatorul….cand o sa vada ca nu poate finaliza proiectele…..PSD si PNL

  2. Nu i se trage de la amanta. I se trage de la altele. Toți așa-zisii barbati politicieni sunt niște fomisti de bani și extravagante. Iar amantele sunt fie niște copilite de liceu- bideu fie fomiste mai mari decât ei. Sleahta de la Birlad e după chip și asemnare.

  3. Dumnezeu sa-l ierte ….era o slugă perfectă…….omul era miezul se credea fffff important dădea pe afară de prost ce era, în politica dămbovițeană dacă nu ai amantă puți a prost !

  4. Toți cei care și-au părăsit nevestele și au luat curvele de bune sa nu se aștepte la bine, oare suferință lor Dumnezeu nu a văzut-o, asa ca domnul sa va judece pe toți mai devreme sau mai târziu!

  5. Acesta este mesajul care a dorit sa îl transmită celor 2 asa ziși lideri Buzatu și Solomon….ca in anul 2024 daca mai candidati sunteți sinucigași….
    Altfel cred ca omul făcea gestul asta acasă sau la concubina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.