spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Tribunalul București a decis: Dumitru Buzatu merită pensie specială

- Advertisement -

DECIZIE… Tribunalul București a decis că fostul șef al județului, Dumitru Buzatu, merită pensie specială și că aceasta va fi acordată începând cu data la care acesta s-a pensionat, de drept, de la catedră. Astfel, începând cu luna iulie a anului trecut, Buzatu va beneficia de pensie specială, iar cei care au decis să nu i-o mai acorde, timp de un an, vor fi buni de plată. Mai exact, instanța a decis să-i fie achitate inclusiv dobânzile legale penalizatoare aferente, calculate de la data scadenței fiecărui drept, până la data plății efective. Dosarul lui Buzatu legat de pensia specială a ajuns să fie judecat în Capitală, după ce magistrații Tribunalului Vaslui și-au declinat competența teritorială în favoarea Tribunalului București, ținând cont și de faptul că pârâți au fost Camera Deputaților și Secretariatul General al Camerei Deputaților.

Veștile bune se țin lanț pentru șpăgarul Dumitru Buzatu, fostul șef al județului și fost deputat al județului Vaslui. După ce judecătorii de drepturi și libertăți au decis judecarea acestuia sub control judiciar, iată că și instanțele din Capitală vin cu vești bune. Tribunalul București a decis că Dumitru Buzatu merită pensia specială, iar cei care au oprit plata acesteia, timp de un an, să fie buni de plată. “Respinge cererea formulată de reclamantul Buzatu Dumitru în contradictoriu cu pârâtul Secretarul General al Camerei Deputaților ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite cererea formulată de reclamantul Buzatu Dumitru în contradictoriu cu pârâtul Parlamentul României – Camera Deputaților. Dispune anularea ordinului nr. 1103 din data de 03.07.2023, emis de pârât. Obligă pârâtul la plata către reclamant a indemnizației pentru limită de vârstă, stabilite în baza art. 49 din Legea nr. 96/2006, începând cu data de 01.07.2023, actualizată cu indicele de inflație de la data plății efective, precum și la plata dobânzii legale penalizatoare aferente, calculate de la data scadenței fiecărui drept până la data plății efective. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 1.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu de avocat. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul București >, se arată în decizia judecătorilor bucureșteni. Reamintim faptul că, în urmă cu mai bine de un an, Dumitru Buzatu se adresa instanței de judecată pentru a beneficia de pensia specială, urmare a perioadei petrecute în Camera Deputaților. Și asta după ce, pentru o perioadă, fostul șef al județului rămăsese fără aceast venit lunar. Chemat la bară, ca pârât, a fost secretarul general al Camerei Deputaților și Parlamentul României – Camera Deputaților. După mai bine de un an de la debutul procesului, magistrații Tribunalului Vaslui răspund fostului șef al județului și îi transmit că cei care vor soluționa cauza vor fi judecătorii Tribunalului București.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

29 COMENTARII

 1. Cat ii mai trebuie? Un ordinar, care a furat de zeci de ani județul acesta, l a adus la sapa de lemn , el cu familia sa. Justiția iartă, dar Dumnezeu , nu ! O sa rămână nemuritor? Poate vasluienii îl vor ” mumifica” sa fie permanent printre ei, asemenea hoți rar mai găsești. Vrea sa aibă și stra, stra, strănepoții lui avere de pe urma sa, dar va veni vremea când nimic nu va mai valora. Dumnezeu sa le dea după fapte și lui și familiei lui. Am văzut o și pe nevasta sa, asa” oameni ” ne fac noua legi? Judecata dreapta va fi în fata Lui Dumnezeu, nu va suferi el, dar vor suferi copiii, nepoții și toți urmașii lui. Vorba este ca este foarte ” crdincios”, ” filozoful” , a contribuit la biserici, a dat bani, dar de la stat, nu din mita lui. Câți bani ar avea, tot nu I vor ajunge, un hămesit nesimțit, un avar, un ticălos.

 2. Buzatu o futut-o pe mama la judecător de asta ea pensie specială…fututi Cristosu M ati de animal.candila si Dumnezau ma-ti…

 3. Totodată felicitări și clasei politice din România pentru legile pe care le adoptă. Sunteți o rușine națională pentru noi românii de rând.

 4. Cine a avut functii are si pile. Asa ca si Buzatu, se incadreaza. Nu are nici o treabă mita cu… drepturile banesti pe care trebuie sa le incaseze.

 5. Dați-le, mă, ***-i in gură, pensii speciale, tuturor pungașilor, inclusiv ăia din „justiție” (🤣🤣🤣) ! Dar merităm, merităăăm…

 6. Ce generos si aservit este sistemul juridic din Romania !! Rusine incompetentilor din Justitie ! Rusine celor care infaptuesc actul de justitie si legifereaza in Romania ! Ce exemplu dati ??? Orice infractor se poate bucura de privilegiile platite de poporul roman 🙁

  • Cap ai…mintw ca uti mai trebuie! Deșteptule…..incompetent esti tu libgau pesedist! Ai votat cu fundul! Băieții deștepți ce i votezi tu an de an, 3 trandafiri, parlamentarii votați fara sa gândești, … ăștia fac legile deșteptule! Poate un judecator sa te condamne pe tine dacă legea nu I da voie? Nu poate….ca face el pușcărie. La următoarele alegeri puneți stampila in frunte înainte de a vota si nu mai vota cu fundul, ca dobitocii ce I votezi tu ca ti e dragoste PSD ul ,fac legile și aștepți ca niște salariați, judecători sa le încalce! Ei stiu ca nu merita pensie speciala, dar dacă legea votata de hotii din parlament ii da voie, ce poate face! Gandeste înainte de a scrie! Hotul asta nu merita sa stea nici o secunda liber, dar legea i da voie! Treziți va si nu mai votați ca to place de nenea de la PSD!

 7. Incredibil!! Cei care iau șpagă au pensii speciale, iar cei ce muncesc cinstit 35-40 ani iau pensii minime! Ce dreptate mai este și asta?!!

  De asta trebuie împușcați unii ca pe Ceaușescu!

  În România trăiesc bine doar cei ce primesc șpaga cu portbagajul și judecătorii….

 8. Cum e posibil asa ceva? Cum sa ai DREPTURI atata timp cât ai fost prins cu mita de peste UN MILION DE LEI? CUM??? AAA, pai da, ca și ălora de la București le e teama ca dacă începe buzatu sa „dea pe goarna”, s-au dus pe p. la!!! Eu cred ca nici mita nu ieșea la iveala dacă, probabil, nu s-ar fi la „hagitudosit” și n-a mai cotizat la București cu „zeciuiala!!!! Bineînțeles că-l lasă liber și cu TOATE DREPTURILE, ca doar nu vrei sa stârnești căcatul și sa ramai tu, mare pulitician, fără venituri pentru plata curvelor, pacanelelor, viloantelor, mega îmbogățirii fără justa cauza!!!! Tara minunata, locuita de gândaci de bucătărie, de care nu scapi nici crăpat!!!!!!!!!!!!!!

 9. Un condamnat penal, nu are voie sa mai aibă privilegii , dar cum justiția este o mana de jidani ordinari, nu o sa fie lege în Ro. Asta e, orice am vota, toți sunt la fel, niste hoți și trădători. Cum sa i dai pensie lu asta, după ce a furat toata viața lui. Copii, plecați din țară, aici e dracu la conducere

 10. Aia e, încă o dată, justiția să ne trăiască, lungiți-o tată până moare dacă se poate, până în data în care va fi condamnat n-are cum să nu primească, iar la ce justiție beton avem nu-i exclus să nu fie nici condamnat

 11. vreti sa rezolvati problema pensiei speciale incasata de Buzatu? O adresa la CNSAS in care solicitati sa va prezinte raporturile acestuia cu fosta Securitate. Mari surprize!

 12. Pe langa faptul ca pensiile astea de 400milione pe luna nu trebuie sa existe clar, pe langa aceea ca toti nespalatii betivi cu ajutoare sociale nu ar trebuj sa le aiba sau daca le au angajatii de la salubrizare spatii verzi etc nu ar trebui sa existe si treaba lor sa fie facuta de betivii in cauza ..pe langa pomenile electorale si asa mai departe tu vii stat nenorocit cu jegosi in fruntea lui , vii sa imi cresti TVA sa imi pui taxe sa cresti impozite pentru??? Ca sa ii dai pensie de 400milionane lui buzatu si miilor zecilor mii asemenea ca el care au jefuit tara asta? Firati ai dracului si ati crapa in chinuri. Uite bai boilor analfabeti de ce trebuie sa cititi in scoli ..c sa va dati seama ca ceea ce ne fac nenorocitii astia acum faceau conducătorii de feude de atunci cu sclavii lor .

 13. Noaptea mintii! Asta este cand votezi ca prostul ,ca asa zice domn’primar ori ca ” si asa oricine vine tot nu face nimic”!. Asta este rezultatul votului cand votezi toti ordinari si merg în parlament ca să ce? Ca sa facă legi! Parlamentarii aleși de noi ,cei cu ochelari de cal la ochi , fac legile pentru ca pe hoții și spagarii ăștia sa nu i poate atinge nimeni! Ne meritam soarta! Judecătorii nu au nici o vina ….ei aplica legea făcută de cei votați de noi! Ce nu pricepi prietene? Parlamentarii, hoții votați de noi, își legile pentru ei, pentru a putea fura în liniște, ca nimeni nu se zbate sa ajungă acolo de dragul tău, al meu , al lui nea Vasile! Merg in parlament pentru a face legi, legi care I protejează de lege pe ei. Judecatorii doar aplica aceste legi ! Mai departe tragi tu concluzia! Nici un judecator nu face legea el, el doar o aplica,fie ca i place, fie că nu, fie ca este drept ori nu! Unde este lege, nu i tocmeala! Asa ca….urmează alegeri parlamentare acus…..dar de fapt am văzut la locale și mai știu ca ” Buzău nu e în Moldova….” sa nu jignim lumea!

  • Foarte corect,ca să spun așa. Oare nu este lege care să stipuleze clar” Nu pot beneficia de pensie specială cei ce în timpul activității sunt prinși cu “ocaua mică “,judecați si condamnați? Răspuns: nu știu 😂😂 Dar bătaia de joc continua. Oare magistrații nu au și ei pensii speciale?. Păi au. La ei e și mai “cool” . Toți sunt o apă și un pământ. Pușcăriile sunt pline de hoți mărunți Până și Becali,Lotul oamenilor de fotbal,polițiștii de frontieră,medicii,vameșii,le rău doar “mici gainari” raportat la șpaga de 1,2 milioane lei.Doar o tranșă.Cate drumuri și câte programe cu bani europeni nu au trecut până la acel moment prin pixul șpăgarului Buzatu?. Răspuns: Nu știu.Dar Ei ȘTIU.Sunt convins

   • Ok…..și? Ai mare dreptate, dar dacă legea spune ca poate beneficia…nu pot eu ca magistrat sa nu I dau fiindcă, asa cum am spus mai sus…nu un judecator face legile….el le aplica și legile sunt făcuți de mafioții fin parlament! ….în frunte cu asa zișii judecători,dar n au nici o treaba cu justiția, puși politic de la capul mafiei …mai pe scurt: Curtea Constituțională! Ăștia sunt capul mafiei…sunt puși pe criterii politice!

 14. Clar, suntem fără scăpare! Trăim într-o mocirla care ne trage la fundul ei, de nici măcar nările nu le mai avem……! Trist, suntem doar umplutura fără sare și piper din care își trag foloasele doar unii….. Ghinion…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.