Triunghi amoros „desenat” de o tânără infidelă! Deși era căsătorită, a rămas însărcinată cu amantul! După ce a născut, a avut parte de șocul vieții ei. Povestea pare desprinsă din telenovele!

O tânără din Iași a decis să își dea în judecată soțul, pe motiv că nu vrea să încuviințeze numele fetiței născute de ea. Ieșeanca infidelă l-a chemat în fața instanței și pe amantul cu care susține că a făcut fetița. Reclamanta a povestit în fața magistraților cum a avut o relație extraconjugală, cerându-le acestora să dezlege ițele triunghiului amoros

Triunghi amoros „desenat” de o tânără infidelă! Deși era căsătorită, ieșeanca a rămas însărcinată cu amantul, conform propriilor afirmații. După ce a născut, tânăra a avut parte de șocul vieții ei. Povestea pare desprinsă din telenovele! În cele din urmă, femeia și-a dat în judecată fostul soț, dar și pe amant. Reclamanta le-a cerut magistraților de la Judecătoria Iași să aprobe încuviințarea numelui fetiței pe care a născut-o în urmă cu câteva luni.
Judecătorii ieșeni s-au crucit când au auzit-o pe femeie povestind nonșalant că a avut o relație extraconjugală în urma căreia a dat naștere unei fetițe.

Și-a chemat în judecată soțul și amantul, pentru numele fetiței născute în urmă cu câteva luni

În luna iunie a acestui an, N.H. a decis să îi cheme în judecată pe I.F., fostul ei soț, dar și pe Alin T. Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Iași, femeia a solicitat instanței ca, prin hotărârea pe care o va pronunța în contradictoriu cu cei doi bărbați, să pronunțe o hotărâre care să țină loc de consimțământ al fostului soț pentru stabilirea numelui de familie pe care urmează să îl poarte minora G.E. până la momentul soluționării dosarului având ca obiect tăgadă de paternitate. …https://www.bzi.ro/triunghi-amoros-desenat-de-o-tanara-infidela-desi-era-casatorita-a-ramas-insarcinata-cu-amantul-dupa-ce-a-nascut-a-avut-parte-de-socul-vietii-ei-povestea-pare-desprinsa-din-telenovele-exclu-4043943?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ