spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Trompeta politica

- Advertisement -

Deputatul Solomon si-a aratat adevqrata fata:

CURAT MURDAR Deputatul Solomon s-a dezbrãcat de caracter, atât cât îl mai avea, si s-a aruncat într-un vârtej de invective la adresa opozantilor politici, principala tintã fiind senatorul Pintilie. Atacurile sale n-au avut nicio legãtura cu politica sau administratia, totul rezumându-se la jigniri si înjurãturi de genul: “bãi maimutoiule care esti’, “golani ca tine, bãi Pintlie” sau “senatorul Pintilie este mai prost decât permite legea ! ». Replica senatorului a fost simplã : « Solomon are o boalã psihicã si îi doresc însãnãtosire grabnicã!”. Din pãcate nu existã, încã, niciun sanatoriu în Parlamentul României pentru cã, altfel, ar fi multi internati acolo si poate si deputatul Solomon s-ar vindeca!

Pe deputatul Solomon l-a deranjat, se pare, foarte tare o recomandare în care i se sugera cã, având în vedere functia si indemnizatia de deputat, ar putea sã cedeze apartamentul ANL pe care îl ocupã unei familii care, întradevãr, are nevoie de acesta. Iatã, cum a înteles Solomon sã rãspundã (de mentionat cã, dorind sã fie spiritual si-a botezat dsmanul politic, spunându-i “senatorul Dabija”) : “Spunea senatorul Dabija cã, din indemnizatia mea de 30 si ceva de milioane de lei vechi, cât a mai rãmas dupã tãierile lui Boc, pot sã-mi fac o casã. Pe mine mã sperie oameni, cum este si senatorul Dabija, care din pozitiile pe care le au, vorbesc numai prostii. Din ce sã-mi fac casa? Din biscuiti, din ciocolatã? Face apel domnul Pintilie sã plec de la Blocul ANL.. Eu îi spun destul de clar: Nu plec bãi …. maimutoiule care esti, cã este dreptul meu! Asa cum si tu aveai dreptul tãu la 33 de ani si ti-a dat tot statul român casã! Tatãlui meu nu i-a dat casã, si-a cumpãrat singur din 1973 si dacã tatei nu i-a dat statul, mãcar mie sã-mi dea cum ti-a dat tie bãi Pintilie casã în buricul târgului pe care ti-ai cumpãrat-o cu pretul a douã pachete de tigãri! Cã în ’90 era 100 000 de lei apartamentul! Dacã tot n-are statul bani sã nationalizãm spatiile senatorului Pintilie, ca sã facã buzunarul mare statul, nu Pintilie! Astfel de nesimtiti ajung într-o functie si pe urmã împroascã cu noroi pe cine apucã, fãrã sã aplice mai întâi perceptul crestin “sã ridice primul piatra cel fãrã de pãcat” si sã-mi spunã mie cã sunt asistat social. N-am vãzut încã viceprimar care sã lucreze la privat dar poate o fi vreunul, care a apucat calea lui Drãgan. Eu am lucrat la stat si am apãrat statul si poporul român în fata unor golani ca tine, bãi Pintilie. Mai mult, n-am vãzut încã profesori la privat în Bârlad, cã nu existã învãtãmânt privat aici, si am fost profesor tot la stat! Nu la stat degeaba ca tine, bãi Pintilie! Ci la catedrã muncind, pe 80 de euro salariu, de râdeau si curcile de noi. Spuneam si acum douã zile, cã senatorul Pintilie este mai prost decât permite legea, si îl rog sã mã dea în judecatã cã este cel mai simplu sã dovedesc cã el este un prost, decât a fost sã dovedesc cã Dan Marian este un infractor notoriu», a spus deputatul Adrian Solomon, printre altele pentru cã logoreea sa a durat aproape douã ore.

,,Îi doresc domnului Solomon, însãnãtosire grabnicã!’’

“Cred cã, dacã mai era nevoie încã o datã, bârlãdenii nostri s-au convins de caracterul reprobabil al domnului Solomon si nu vor mai face greseala sã-l mai voteze si sã-l trimitã ca reprezentant al cetãtenilor din Bârlad, în cel mai înalt for al statului român. Un asemenea om, care foloseste un asemena limbaj, parcã venit din altã lume, nu poate sã ne reprezinte! Cred acum cu tãrie cã Solomon are o boalã psihicã si îi doresc însãnãtosire grabnicã. În ceea ce priveste atacurile sale, i-as rãspunde dacã ar fi vorba de probleme de administratie în mãsurã sã îi ajute pe bârlãdeni, dar la la nivelul la care exceleazã deputatul Solomon nu-mi permit sã mã cobor” a spus senatorul PDL Vasile Pintilie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.