Trupa de dans „Queens Bee” din Bârlad a uimit la „Românii Au Talent!”. „Sunteți adorabile!”, a spus Smiley (FOTO, VIDEO)

BÂRLĂDENII AU TALENT… Încă o trupă de dans, formată din șapte micuțe de 4 și 6 ani, pregătite de Monica Avram, coregrafa și antrenoarea Școlii de Dans “Monique” din Bârlad, au obținut la „Românii au Talent” 4 voturi de “DA” (Smiley, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu. După dezastrul produs de profesoara de limba engleză din Huși, momentul fetițelor din trupa de dans „Queens Bee” i-a topit pe membrii juriului. Aceștia au fost cuceriți de energia și bucuria pe care cele 7 fetițe au reușit să o transmită prin dansul lor. Au obținut foarte repede patru de „Da” calificându-se în etapa următoare.

Școala de Dans Monique a fost iarăși prezentă la „Românii au talent” din seara de 3 mai, prin junioarele de 4, 5 și 6 ani, care formează trupa „Queens Bee”. Fetițele, toate din Bârlad, fac dans de câteva luni, numărul lor fiind pregătit minuțios de coregrafa Monica Avram din Bârlad, cea care conduce Școala de Dans Monique. „Queens Bee” este alcătuită din șapte micuțe cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani. Momentul lor a fost gândit special pentru concursul „Românii au Talent” de către Monica Avram, care este în acest sezon la a doua participare cu o trupă de dans, după Magic Girls.

Majoritatea fetițelor practică dansul de la o vârstă fragedă, de la 2 sau 3 ani. Momentul lor ”i-a topit” pe membrii juriului. Aceștia au fost cuceriți de energia și bucuria pe care cele șapte fetițe au reușit să o transmită prin dansul lor. ”Albinuțelor, sunteți adorabile. Nu pot să vă dau altceva decât DA!”, a spus Smiley. Și ceilalți membrii ai juriului au fost încântați de cele șapte albinuțe care ”au umplut scena de pene”, după cum spunea râzând Andra. Și Alexandra Dinu a fost impresionată de faptul că fetițele din Bârlad sunt talentate și adorabile. Florin Călinescu, zis și „Tăunul” după cum s-a autoproclamat el, ca să „potolescă” albinuțele de la Queens Bee, le-a dat tot un „Da”, în timp ce „șefa” trupei, de doar 4 ani, le îndemna în microfon pe „colegele” mai mari să zică toate ca o rugăciune: „spune Da, spune Da”. Spre amuzamentul juriului și al spectatorilor, albinuțele au „smuls” Da și de la „tăunul” Florin Călinescu și au plecat din scenă în aplauzele furtunoase ale celor prezenți fizic sau online (publicul), precum și în strigătele lor de bucurie. Felicitari trupei QUEENS BEE, compusă din Denisa Toader, Mihăilă Mihaela Alexandra, Ingrid Sofia Mereuță, Patricia Burciu, Sofia Maria Hărăbor, Coșeru Erika Maria șiDaria Filimon ), precum și coregrafei Monica Avram, care au ridicat Bârladul pe culmile succesului, într-o emisiune de maximă audiență!

Despre Școala de Dans Monique

Monica Avram

„Școala de Dans Monique a luat ființă în anul 2006. De 5 ani participăm la concursuri de dans din țară, unde reușim să strângem premii mari și să ne menținem pe podium. Am niște copii foarte muncitori și dedicați și alaturi de ei reușesc să creez coregrafii și spectacole minunate, în condițiile în care noi nu facem dans de performanță ci mai mult Dans HOBBY. De asemenea, părinții ne susțin necondiționat, în toate proiectele noastre. Trupa QUEENS BEE, s-a format cu 3 saptamani înainte de preselecția de la Românii au Talent , care s-a desfășurat în Iași. Am selectat 7 drăgălașe din două grupe de copii cu vârste cuprinse între 4 – 6 ani, pentru a creea acest moment special gândit pentru emisiunea Romanii au Talent. Au fost foarte silitoare și zic eu că am reușit cea ce ne-am propus, de a ajunge în etapa următoare. Majoritatea fetițelor practică dansul de la o vârstă fragedă, de la 3 sau 4 ani. La antrenamente sunt foarte active și energice. Trupa QUEENS BEE, compusă din 7 fetițe minunate au excelat pe scena de la Românii au Talent, prin coregrafie, costumații, coafură, energie, gingășie și exuberanță.”, a spus exclusiv pentru Vremea NOUĂ, coregrafa Monica Avram.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ