spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
19-apr.-2024

Trupe de rock din Barlad, renumite pe scenele lumii, vor canta acasa!

- Advertisement -

Copii care formeazã trupa de pop rock GOT-X si-au lansat pe 10 noiembrie primul single, intitulat “Dream“. Pentru a marca evenimentul, producãtorul CD-ului GeneraL Pro din Germania a organizat, împreunã cu Asociatia culturalã « Music for kids » din Bârlad o serie de concerte ale unur cunoscute trupe de rock: The Claymore (Germania), HyFidelity (Constanta) si Ashaena (Bârlad), care vor urca pe scenã la Casa de Culturã “George Tutoveanu“ pe 12 si 14 noiembrie.

Patru copii talentati din Bârlad, care au între 8 si 13 ani, formeazã trupa pop-rock GOT-X si-au lansat primul single “Dream“, produs de GeneraL Pro Germania. Evenimentul a avut loc pe 10 noiembrie si va fi urmat de o serie de douã concerte, pe 12 si 14 noiembrie, sustinute de copii de la GOT-X la Casa de Culturã “George Tutoveanu“ din Bârlad. Alãturi de trupa GOT-X, care si-a fãcut debutul în lumea rock-ului, vor fi pe scenã trupele The Claymore din Gernmania si HyFidelity din Constanta, ambele impresariate de Gabriel Lavraniuc, precum si trupa bârlãdeanã de Pagan Metal “Ashaena“. Trupele bârlãdene “GOT-X“ si “Ashaena“ sunt deja consacrate în Europa, bârlãdenii iubitori ai acestui gen de muzicã vor putea sã vadã “acasã“ live, concerte de neuitat. Trupa GOT-X este formatã din: Giulia (11 ani), Gino (8 ani), George (12 ani) si Giovanni (13 ani), elevi la diferite scoli generale din Bârlad, care s-au afirmat nu numai pe scenele din România ci si din strãinãtate, cântând alãturi de trupe ca : Hara, Hi-Q, Datina, Mioritic, HyFidelity, Se7en cent, etc. Copii de la GOT-X au debutat în Germania, la Dortmund, cucerind pe nemti cu dinamica scenicã si interpretarea mai mult decât convingãtoare. În 2008 au fost remarcati de producãtorul muzical de la GeneraL Pro din Germania, Gabriel Lavraniuc, nãscându-se o colaborare care a dus la scoaterea primului single “Dream“, compus de toti cei patru membri ai trupei.

Ashaena – „Cei nãscuti din pãmânt“

Trupa de Pagan Metal “Ashaena“ este alcãtuita din: Cosmin “Hultanu“ Duduc – chitarã ritmicã, voce, tulnic, fluier si caval; Vlad “Vuiet“ Balaban – voce si tulnic; Vlad Stefan Datcu – chitara solo, fluier si voce; Tudor “Nãpasta“ Bostan – chitarã bass; Alex “Mos Strechia“ Duduc – tobe. “Pentru cine se întreaba, Ashaena a fost unul din primele nume ale Mãrii Negre. În limba scitilor aceasta însemnã albastru închis, adânc, misterios…“, spun membrii trupei. Ashaena a colaborat cu EastSide Records Polonia pentru masterizare si imprimare, în septembrie anul acesta fiind lansat albumul “Cei Nãscuti din Pãmânt“.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.