Trupul neînsufletit al fostului director de la Directia Agricolã, Ioan Dima, a ajuns la Vaslui. Slujba de înmormântare va începe la 14.30

SLUJBÃ…Trupul neînsufletit al lui Ioan Dima, fostul director al Directiei Agricole Vaslui, va ajunge, astãzi, la Cimitirul Eternitatea, în jurul orei 13.00. Slujba de înmormântare va începe la ora 14.30. Tot ritualul înmormântãrii a fost fãcut pe repede înainte, fiindcã Ioan Dima a fost diagnosticat cu Covid-19. Primarul Vasile Pavãl a transmis un mesaj emotionant pentru cel care a fost Ioan Dima, membru important în Consiliul Seniorilor Vasluieni, o entitate care functioneazã sub patronajul Primãriei Vaslui. “O veste tristã si neasteptatã a adus mâhnire în comunitatea vasluianã, cea a plecãrii dintre noi a inginerului Ioan Dima. În ultimii ani, a fost membru activ si implicat al Consiliului Seniorilor Vasluieni si ne-a dãruit din întelepciunea pe care doar viata trãitã frumos si cu folos o poate aduce. Cu vorba caldã si privirea binevoitoare, seniorul vasluian Ioan Dima a cucerit, de-a lungul anilor, respectul colegilor de muncã si al colaboratorilor institutiei pe care a condus-o, Directia Agricolã Vaslui. Ne vom aminti mereu cu cãldurã de zâmbetul prietenos si plãcerea cu care rãspundea solicitãrilor de a participa la evenimentele comunitãtii locale si regretãm cã încã un om valoros al Vasluiului ne pãrãseste! Întreaga noastrã compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu sã îl odihneascã în pace!”, a spus edilul Vasluiului.

Decorat de presedintele Iliescu cu Ordinul National “Pentru Merit” în grad de cavaler

Respectul de care se bucura Ioan Dima în breasla sa, dar mai ales a modului profesionist în care a condus agricultura vasluianã a fost rãsplãtit, în 2002, si de presedintele de atunci al României, Ion Iliescu. Ioan Dima a fost decorat cu Ordinul National “Pentru Merit” în grad de cavaler. Decretul prezidential a fost publicat în Monitorul Oficial al României din data de 16 decembrie 2002. Vestea mortii fostului sef al agriculturii vasluiene a ajuns si în comunitatea unde a crescut si s-a format Ioan Dima. Acesta s-a nãscut în Siscani, comuna Hoceni. Primarul Hoceniului, Vasile Tabãrã, a tinut sã transmitã din partea comunitãtii un mesaj: “Ioan Dima a fost un fiu al satului respectat si iubit la noi în comunã. Ne-am mândrit cu el, fiind unul dintre cei mai buni specialisti din agriculturã din judet. Ca primar, am avut o bunã colaborare cu dumnealui si nu am plecat niciodatã de la usa Directiei Agricole fãrã sã rezolv problemele primãriei. A ajutat multã lume din comunitatea noastrã si era un fel de frate mai mare la care se duceau când aveau câte un necaz. Vestea disparitiei sale ne-a luat pe toti prin surprindere. Transmit, în numele tuturor locuitorilor din comunã, regretele noastre familiei îndoliate, dar si promisiunea cã îi vom pãstra memoria vie în comunitatea noastrã, ca om destoinic si grabnic ajutãtor. Dumnezeu sã-l odihneascã si sã-l aseze, acolo în Ceruri, în rândul celor drepti!”.
5 COMENTARII

  1. Sincerecondoleante familiei pentru plecarea la cele vesnice a celui ce afos ION DIMA,OM de aleasa omenie.D/zeu sa va aiba in grija domnule fost Director .

  2. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca. Am avut privilegiul de a lucra cu dumealui si de a pastra legatura dupa ce am plecat din Vaslui. Dinsul face parte dintr-un grup de oameni dragi care din pacate se imputineaza de la an la an. Condoleante familiei!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ