spot_imgspot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2023

Tudor Buzatu, mărturisiri incredibile despre cea care îi însenina zilele tatălui său: “iubita lui? Nu, Nu! Mai degrabă, era adoptată”

- Advertisement -

DRAGOSTE SUB ACOPERIRE… Tudor Buzatu, fiul baronului PSD, prins în flagrant luând o șpagă de 1,25 milioane lei, a făcut noi declarații. Acesta a declarat pentru un post de televiziune că Ana Maria Obreja, șefa de cabinet a președintelui Consiliului Județean (CJ), nu este iubita tatălui său, ci o “fată modestă”, care lucra pentru familia sa. “Un copil… nu știu, iubita lui? Nu, Nu! Mai degrabă, era așa adoptată să zic”, a spus Tudor Buzatu, într-o încercare de a mai spăla din imaginea negativă a tatălui său, aceea de baron PSD, care a luat șpagă și care avea o relație cu o femeie mai tânără cu 30 ani decât el. Deși Dumitru Buzatu și Ana Maria Obreja nu au recunoscut niciodată că ar avea o relație amoroasă, cei doi au fost văzuți de nenumărate ori împreună nu doar la evenimentele publice din județ, ci și la cumpărături sau chiar ieșind împreună din locuința președintelui CJ din comuna Ștefan cel Mare.

Fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. “O demisie de onoare”, cum a numit-o mama sa, Gabriela Crețu, pentru că lucra prim-ministrul României. Acesta a povestit pentru România TV că nu știe nimic despre relația dintre tatăl său și omul de afaceri Emil Savin, care l-a denunțat, chiar dacă cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani. “Nu știu mare lucru nici despre relația tatălui meu domnul Savin. Nu știu de ce s-ar fi certat. Sunt prieteni de vreo 20-30 de ani. A venit un echipaj de la DNA la mine la ușă unde tatăl meu are domiciliul, dar nu mai locuiește de mai mult de 10 ani aici. Părinții mei sunt despărțiți și locuiesc în altă parte. Deși știau că nu mai stă aici, nu l-au găsit și m-a sunat mama care era în vizită că îl caută pe tata de la DNA. I-am întrebat dacă îi pot ajuta și au zis ca nu. Ok, nu! apoi au fost și la el acasă, unde locuiește el, unde are și acte. M-am dus acolo, erau domnii respectivi și mi-au zis că nu îmi pot da detalii și cam atât restul am aflat de la TV”, a declarat Tudor Buzatu.

Dumitru Buzatu are multă treabă în arest: “se odihnește, are multe lucruri de făcut”

De asemenea, acesta a spus că în ultimele zile a vorbit la telefon cu tatăl său care i-a cerut să nu îl viziteze pentru că se odihnește. “Se odihnește! Mi-a spus să nu îl vizitez că se odihnește, are multe lucruri de făcut, lăsăm totul să vedem ce o să se întâmple. Avem încredere în justiția din România”, a mai spus fiul lui Dumitru Buzatu. În ceea ce privește suspendarea mamei sale, Gabriela Crețu, din PSD, Tudor Buzatu a preferat să nu comenteze. “Suspendarea mamei? Nu, prefer să nu comentez deciziile partidului din care fac parte și vreau să mai fac parte. Poate că era un gest politic așteptat de societate… Răzbunare politică? Nu am eu asemenea…nu cred. S-au făcut speculații, dar nu cred. Eu cred că s-a reacționat în favoarea imaginii partidului. Să nu fie afectată imaginea partidului de acest scandal”, a mai spus Tudor Buzatu.

Averea familiei Buzatu, inclusiv cea a Anei Maria Obreja, verificată de procurorii DNA

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Dumitru Buzau a câştigat, anul trecut, peste 330.000 de lei din salariul de preşedintele al Consiliului Judeţean Vaslui, pensie şi indemnizaţia de la Parlament pentru limita de vârstă. Şeful CJ Vaslui are trei conturi bancare în care are aproximativ 100.000 de lei, dar şi o datorie de 205.202 lei către un IFN, scadentă în 2026. De asemenea, el deține mai multe terenuri în localitatea Zapodeni din judeţul Vaslui, achiziţionate în anul 2018, respectiv 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la „alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea „altele”. El mai are proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în coproprietate. În 2006, Dumitru Buzatu a devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în comuna localitatea Ştefan cel Mare la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea „altele”. El mai are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi. Anchetatorii vor verifica conturile bancare, terenurile, imobilele dar şi alte bunuri ale lui Dumitru Buzatu şi vor compara cu veniturile declarate în mod legal, iar dacă vor găsi neconcordanţe vor putea cere confiscarea extinsă a averii. De asemenea, va fi verificată și averea șefei sale de cabinet, Ana Maria Obreja, pentru a se afla cum a reușit aceasta să cumpere mai multe proprietăți în doar câțiva ani.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Ce prosti suntem in Vaslui, daca niște zdrențe ca ăștia, ne conduc de 30 de ani…mai bine ne vaccinam, murim, că suntem prea prosti sa mai trăim☹️

  2. Ghebosu de Tudorel a iesit sa dea declaratii ? Un nimeni , un porc umflat de banii lu tacsu furati din saracia oamenilor care ftea vremea la pacanele cu alta lepra abonata la banii publici furati de tacsu , Razvanel al lui Pavel , sa va vedem pe toti la parnaie , infractorilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.