0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Tudor Polak, mesaj către vasluieni: ” Este timpul să vedem dacă încrederea dumneavoastră a fost răsplătită”

- Advertisement -

CONECTAȚI…Obișnuiți ca politicienii să coboare „la firul ierbii” doar în timpul campaniilor electorale, vasluienii au avut parte de o surpriză, duminică dimineață, din partea echipei PNL Vaslui. În frunte cu deputatul Tudor Polak, liberalii au luat pulsul orașului, pentru a fi evaluați, fără perdea, de cetățenii urbei, dar în același timp și pentru a afla problemele cu care aceștia, în continuare, se confruntă.

Iată mesajul transmis de deputatul Tudor Polak, după întâlnirea cu vasluienii. „Politica se face între oameni. Este un lucru pe care l-am susținut întotdeauna; ritmul politicii locale este dat de oameni şi de ceea ce comunitatea are nevoie. Au trecut aproape doi din momentul din care, atât eu, cât și colegii mei din PNL Vaslui, v-am cerut încrederea pentru alegerile locale și parlamentare din anul 2020. Este timpul să vedem dacă încrederea dumneavoastră a fost răsplătită, dacă activitatea mea de deputat și activitatea grupului de consilieri locali şi a viceprimarulului Lucian Branişte, răspunde așteptărilor pe care locuitorii municipiului Vaslui le au de la noi. Știu că este o perioadă grea, în care crizele cu care ne confruntăm, la nivel economic, au efecte puternice asupra fiecărei categorii sociale.

Nu este ușor.

Însă eforturile mele şi ale echipei PNL Vaslui se îndreaptă către dumneavoastră, vasluienii şi problemele dumneavoastră. Pentru acest lucru nu trebuie să aşteptăm să înceapă campania electorală. Nu suntem în an electoral, nici anul viitor nu vom fi, dar asta nu înseamnă că nu ne veți vedea pe stradă, alături de dumneavoastră, în oraş, acolo unde se ia, cu adevărat, pulsul lucrurilor. Este important pentru noi să ştim ce vă doriți dumneavoastră. Să ne cunoaştem şi să consolidăm acest parteneriat pentru Vaslui, prin care oraşul nostru să întinerească, aşa cum am spus de la bun început.

Sunt bucuros să discutăm, să găsim soluții împreună şi să facem echipă pentru municipiul Vaslui. Atât eu, cât şi colegii mei, facem politică pentru oameni şi alături de oameni.Este singurul mod prin care activitatea noastră poate da rezultate reale şi eficiente.

Ne vedem şi în zilele următoare în Vaslui!”

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Un labagiu, care ca și celălalt handicapat al județului, ajuns secretar de stat, nu face nimic pentru județ, pentru marea masă a oamenilor, pentru țară până la urmă, căutând doar să facă pula mare, pe spatele amărăștenilor care îi votează ca proștii. Așa ne trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.