23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Tudoricã, omul-pãianjen din Guvernoi, escaladeazã palatul lui Uzatu! | PAMFLET

Palatul lui Uzatu a fost violat. Un individ suspect, membru de samã în Guvernoiu dodolot, a sãrit pârleazul la miliardarul din judet. Vecinii s-au alertat, paparazzi l-au pozat, iar, de emotie, individul a fãcut un salt mai brusc si si-a rupt pantalonii în fund. Atunci si-au dat vecinii seama cã necunoscutul era nimeni altul decât printisorul Tudoricã, navetist pe ruta Vaslui – Bucuresti. De ce-o fi escaladat gardul?! s-au întrebat toti vecinii. Noi stim. Anuta, bat-o vina, i-a ascuns cheile. Mai multe comentarii nici cã are rost sã facem, fiindcã pozele sunt cât o mie de cuvinte. Totusi, avem o nedumerire: Tudoricã nu era îmbrãcat în cosum, asa cum s-a învãtat la Guvernoiu dodolot, ci era casual. Deci, se astepta sã trãiascã drama lui Stefan cel Mare, care nu si-a înfruntat muma, când a bãtut la poarta cetãtii, înfrânt de turci. Inspirati de acest moment, brusc ne-a tãiat talentul si ne-a venit în minte un catren:

Dar deschideti poarta, liberalii mã-nconjor

Vântul suflã rece, muschii rãu mã dor

C-am fãcut spagatul si m-am rupt în cur

C-așa e la modã, în Guvernul dur.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Dute la oștire, nu știu pentru cine, dar orientează să ne fie bine, Tudorică mamă să faci tot ce poți să iasă Vasluiul din noroi și gropi!

  2. E fix in intersectia de la copu colt cu cimitirul , dar in curte are si Safir casa 😁 p.s a vazut cineva asfaltul nou din poarta ? Saracii care nu stau pe copou au nevoie de scari pentru a iesi in oras 😂 mititelu a fi pierdut la barbut cheile de la casa ? Cica a cam golit cardu lu tăticu*

  3. E de laudat ca o putut umflatu ala sa sara un gard asa mare… dar la ce adresa e viloiu ala de baron local kaghebist ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here