spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

VIDEO | TULBURĂTOR: durerea și fărâma de speranță a unei mame, ultimele imagini cu cei doi studenți înghițiți de apele mării!

- Advertisement -

DRAMATIC… La o săptămână de la tragedia petrecută în stațiunea Costinești, unde doi tineri studenți au fost înghițiți de apele furioase ale Mării Negre, au ieșit la iveală imagini cu cei doi prieteni, înainte să se întâmple totul. Aurel Pintea și Lucian Arion sunt filmați de pe plajă și se vede cum se distrează în mare. Erau veseli și joaca lor în apă nu anunța nimic din drama care avea să urmeze, deși valurile, din când în când, aveau o înălțime amenințătoare. Apropiații spun că Aurel nu știa să înoate, însă era fericit să facă baie în mare, mai ales că era alături de prietenul său, Lucian, cunoscut ca un băiat sportiv și un bun înotător. La un moment dat, curenții l-au tras sub apă pe Aurel, iar Lucian nu a ezitat o clipă să sară, ca să îl salveze. Din acest moment s-a declanșat tragedia. Mama lui Lucian Arion spune că o oră s-a chinuit fiul ei să îl recupereze din apă pe Aurel, timp în care salvamarii ar fi stat și s-ar fi uitat, acuză femeia. Trupul neînsuflețit al lui Aurel Pintea a fost găsit după două zile de la tragedia petrecută pe 9 august, însă Lucian rămâne în continuare de negăsit. Mama acestuia le-a cerut sutelor de persoane care s-au silit să transmită familiei mesaje funebre, să înceteze cu ele, întrucât fiul ei este acum doar dispărut, iar ea crede cu tărie în ultima fărâmă de speranță, pentru ca Lucian să fie găsit în viață.

Sunt de-a dreptul tulburătoare imaginile cu cei doi prieteni, amuzându-se în valurile mării. Aurel Pintea și Lucian Arion se joacă și se iau la întrecere cu valurile care vin peste ei. Persoana care a filmat se și aude spunând pe înregistrare că „acela a sărit, că e mai înalt”, referindu-se la Lucian, atunci când unul dintre valurile uriașe îl acoperă pe Aurel, care, se pare, nu știa să înoate. Nu a fost nicio problemă în acel moment, dar mai târziu lucrurile s-au complicat. Valurile deveneau din ce în ce mai amenințătoare, ajungând și la 3 – 4 metri, după cum au spus salvamarii. Curentul l-a tras în larg pe Aurel, iar Lucian a sărit să îl ajute. Nu a fost o misiune ușoară, căci puterea apei furioase depășește cu mult ceea ce poate un om să înfrunte. Mama lui spune că o oră s-ar fi chinuit fiul ei să îl salveze pe Aurel, timp în care salvamarii stăteau și se uitau, acuză femeia. Într-un final, apa l-a tras în larg și pe Lucian și niciunul dintre băieți nu a mai putut fi găsit. La două zile însă, trupul lui Aurel a fost observat prins în stabilopozii digului din zona Obelisc a stațiunii Costinești. Tânărul student, despre care o comunitate întreagă avea doar cuvinte de laudă, întrucât muncea pentru familia sa numeroasă, era decedat. Înmormântarea sa la Crețeștii de Sus, localitatea natală, a fost unul din cele mai dramatice evenimente care s-au văzut în zonă, în ultima perioadă, la căpătâiul băiatului venind zeci de colegi de liceu și facultate.

„Vă rog să încetați cu postările în care faceți referire că Lucian nu mai este, deoarece el este căutat. Noi sperăm și vă rugăm să vă rugați alături de noi”

Între timp, familia lui Lucian Arion speră într-un miracol. S-au făcut deja 7 zile în care nu știu nimic despre el, decât că a intrat în mare să își salveze prietenul și de atunci este de negăsit. Echipele specializate de la malul mării au anunțat reluarea căutărilor, însă până acum nu a venit niciun semn despre tânărul de la Huși. Mama sa, în mod absolut normal, continuă să creadă într-o minune. Refuzul de a crede că fiul său nu mai este e atât de hotărât, încât le-a cerut celor care s-au silit să transmită mesaje funebre familiei, să se roage mai bine pentru găsirea în viață a lui Lucian. “În data de 9.08.2022, Lucian, fiul meu, a încercat timp de o oră să-și salveze prietenul din valurile foarte mari, în timp ce persoanele care trebuiau să se ocupe de salvarea prietenului său stăteau și se uitau. Iar la această dată, Lucian este încă căutat și dat dispărut de către autorități. Așa că vă rog să încetați cu postările în care faceți referire că Lucian nu mai este, deoarece el este căutat. Noi sperăm și vă rugăm să vă rugați alături de noi, familia lui, să fie găsit în viață. Doamne ajută”, a fost mesajul mamei lui Lucian Arion.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.