23.9 C
Vaslui
25-mai-2022

Tunurile, puse pe angajații Caselor de Pensii: “au obligația să fie primii care dau dovadă de responsabilitate”

ÎNDEMN… Raluca Turcan, ministrul Muncii, îndeamnă angajații Caselor de Pensii să se vaccineze : «virulența valului 4 nu poate fi comparată cu niciun val de până acum și trebuie să fim conștienți că fiecare dintre noi purtăm o responsabilitate».

SOLICITARE… Angajații Casei Județene de Pensii Vaslui, dar și personalul din centrele rezidențiale unde sunt îngrijiți bătrânii trebuie să dea dovadă de mai multă respensabilitate și să se vaccineze împotriva COVID-19. Este îndemnul pe care Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, l-a făcut atrăgând totodată atenția asupra importanței vaccinării: “Prin vaccinare ne protejam sănătatea și ii protejam și pe cei din jurul nostru. Vaccinarea reduce rata de transmitere și este singura soluție pentru a opri pandemia”.

“Am făcut astăzi, din nou, un apel către toți șefii de instituții centrale și teritoriale care se află în coordonarea Ministerului Muncii și Protecției Sociale pentru a-și îndemna salariații să se vaccineze împotriva Covid-19 și să insiste ca acest lucru să se întâmple în număr cât mai mare, având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm. De asemenea, am cerut tuturor să întărească măsurile de protecție din instituții, să asigure dezinfectant suficient și să nu tolereze abateri, inclusiv de la obligația de a purta masca. Vreau să înțelegem cu toții că situația este una foarte dificilă, spitalele sunt efectiv blocate de numărul mare pacienți Covid, iar noi, ca angajați ai statului, care avem rolul de a servi cetățenii, avem si obligația să fim primii care dăm dovadă de responsabilitate. Am transmis nevoia de a crește numărul angajaților vaccinați la Casa de Pensii Publice, unde vin persoanele cele mai vulnerabile în fața acestui virus și unde circa 60% dintre angajați sunt vaccinați. Am transmis, de asemenea, că este inacceptabil ca în centrele rezidențiale în care sunt îngrijiți vârstnici, copii sau adulți cu dizabilitățI, să avem 90% dintre beneficiari vaccinați față de doar 56% dintre angajații care sunt plătiți din bani publici ca să aibă grijă de ei. Totodată, am accentuat ca fiecare șef de instituție să fie pe deplin conștient că dacă un angajat nevaccinat intră în contact cu persoane vulnerabile, riscul asupra sănătății acestora este foarte mare. Virulența valului 4 nu poate fi comparată cu niciun val de până acum și trebuie să fim conștienți că fiecare dintre noi purtăm o responsabilitate. Prin vaccinare ne protejam sănătatea și ii protejam și pe cei din jurul nostru. Vaccinarea reduce rata de transmitere și este singura soluție pentru a opri pandemia”, a scris Raluca Turcan pe pagina personală de Facebook.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

 1. GOV UK ADVERSE EFFECTS raporteaza 1668 de morti cauzati de „vaccinurile” covid si peste 1 milion de alte efecte adverse.

  Agentia europeana Eudra Vigilance raporta pe 18 august 21 766 de morti si 2 074 410 alte efecte adverse

  Agentia americana VAERS (Vaccine adverse effects reporting system) da peste 10 000 de morti

  Injectarea este exterminare la ordinul stapanilor finantei mondiale , care stim cine o controleaza.
  De ce credeti ca sunt asa disperati sa ne injecteze pe toti , absolut toti ! Credeti ca acesti criminali si escroci din guverne , politie , spitale deodata va iubesc ei asa mult si le pasa de voi ?
  Faptul ca testul PCR este o frauda arata clar ca toata isteria covid este o frauda.
  Inventatorul reactiei chimice de multiplicare PCR , Kary Mullis , laureat Nobel pt chimie , a spus clar ca PCR nu trebuie folosit ca test , nu iti poate spune daca esti bolnav , este doar o reactie chimica. Il gasiti pe jootube sau pe site uri video alternative care nu cenzureaza , ca Bitchute , Rumble , etc.

  Vor sa ne omoare cu injectiile lor ! Informati-va ! Cititi ce contin acele fiole – adenovirus de cimpanzeu , etanol , formaldehida , metale , chiar paraziti vii (in Pfizer) si alte minunatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here