0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Tupeu de senator! Iulian Bîca și-a parcat bolidul în mijlocul intersecției, chiar sub geamul primarului

- Advertisement -

AI PARCAT CA UN BOU… Automobilul condus de senatorul Iulian Mihail Bîca, a fost parcat joi seara la intersecția străzilor Vasile Lupu cu 1 Decembrie, din zona Primăriei Bârlad, pe un loc nepermis de legislația rutieră, calificându-l direct la rubrica de pe Facebook, „Ai parcat ca un bou!”! Și asta în timp ce erau zeci de locuri goale în parcări: în fața sediului Primăriei, precum și pe strada 1 Decembrie, care duce la ANAF Bârlad. Mașina a fost lăsată sfidător în zona zero a municipiului, aproape de intrarea oficialităților în Palatul Comunal al Primăriei. Iar acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că în intersecție nu se parchează! Scrie la lege! Mai mult, a parcat între două treceri de pietoni, una fiind pe o stradă și cealaltă trecere pe altă stradă. Autoturismul a fost parcat atât de sfidător, încălcând vreo 3-4 reguli de circulație, de parcă striga: „Băi săracilor, io sunt mașină de senator sau ce sunt eu aici? A?”, stârnind revolta șoferilor! Dacă aceștia ar fi parcat la fel ca senatorul Bîca, imediat ar fi fost „vizualizați” de Poliția Locală pe camerele de supraveghere și amendați! Dar senatorul Bîca are imunitate. Arată astfel alegătorilor săi cât de mult îi pasă de legile pe care instituția unde lucrează (Parlamentul României-Senat) le concepe! Mașina cu care senatorul Bîca circulă este achiziționată în 2020, fix anul în care acesta a devenit senator! Scrie în declarația sa de avere!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  • Tetrailes bahtalo!
   La voi la satra la Banca, sau poate la origini in India, respectul fata de romani si reguli nu exista (de aia s-au inventat stirile de la ora 5 la PorcTV) dar sa spui ca nu incomodeaza de nimeni masina parcata , cu incalcarea legii, este de noaptea mintii. Incerca sa faci la stanga, spre baia comunala, cand un idiot isi lasa masina acolo si ai sa vezi ca nu prea poti pentru ca: vin masini din dreapta si trebuie sa le acorzi prioritate sau trebuie sa traverseze pietonii care apar de dupa masina zmeului!
   PS (nu inseamna prostul satului, chiar daca esti): Tovarasul, proprietar al tigaii din imagine, si-a facut un obicei din a-si parca masina acolo, de joi dimineata si pana la sfarsitul saptamanii.
   Apropo: la Senat se lucreaza doar marti si miercuri sau cum, ca nenea asta sta mai mult pe acasa decat la Bucuresti?

 1. Domnul Chelaru ,hărțuire locuitorii Bârladului la propriu, dacă el sta ka Trestiana și are loc de parcare ,crede că în orașul bombardat este la fel, nu va este rușine?

 2. Un bou, iar noi ne meritam soarta! I am votat ,nu? La alegerile viitoare haideți sa le dam o mare m..e , tuturor, începând cu Buzatu, șaormel si continuând cu ” Ai parcat ca un bou” si restul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.