28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

Tupeu de tâlhar: un tânăr de 17 ani, mascat şi înarmat, a jefuit un gălăţean în propria casă, în plină zi

Un tânăr de 17 ani din Galaţi, mascat şi înarmat, ajutat de doi complici, a intrat în casă peste o persoană, pe care a jefuit-o de bijuterii, bani şi alte bunuri.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare şi au pus în executare două mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal având ca obiect infracţiunea de tâlhărie calificată.

Percheziţiile au fost efectuate după identificarea a trei tineri, unul de 17 ani, bănuit de comiterea faptei respective, ceilalţi doi, de 18 şi 20 de ani, bănuiţi ca fiind complici la comiterea tâlhăriei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în data de 14 aprilie 2022, în jurul orei 14.00, tânărul de 17 ani, care era înarmat cu un cuţit şi purta mănuşi şi cagulă, a pătruns fără drept în locuinţa victimei, unde, sub ameninţarea cu acte de violenţă şi cu cuţitul, a deposedat-o de mai multe bijuterii din aur, suma de 70 de lei şi alte bunuri.

„Atât pentru comiterea faptei, cât şi pentru comercializarea bunurilor sustrase, prezumtivul autor ar fi primit sprijinul celorlalţi doi tineri. Cu ocazia percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate unele dintre bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 30%, iar cei trei tineri au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei”, a anunţat IPJ Galaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/rc2wyp

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here